Új hozzászólás Aktív témák
-
Mab
csendes tag
Számtalan panoráma appot kipróbáltam, egyik minősíthetetlenebb, mint a másik. Sőt, ahol a free app az alacsony felbontású képekkel elboldogul, igaz sokszor hibásan fűzi össze a részleteket, a fizetős a nagyobb felbontással gyakorlatilag használhatatlan. Az eddigi legjobb és csak ritkán nem ad eredményt, az a Google-féle ingyenes Cardboard Camera. A felbontás elfogadható, a körpanoráma egybefüggő, igaz jó volna, ha lennének beállítási lehetőségek, mint pld menet közben fényerő.
-
kelly416
veterán
Na, toljatok el egy blázt srácok, amíg én bebizonyítom, miért vérnarancs a nevem.
daninet:
Nagyon szépen köszönöm. Asszem kipróbálom mindkettőt. Most jutott eszembe, annak idején megvettem a better camera pro-t is, azt is kipróbálom, hátha tud ilyent jól, ha már kifizettem és azóta sem használtam, mert az LG saját appja nekem elég majdnem mindenre. Azaz 360 panorámán túl mindent tud ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest