- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mab
csendes tag
Számtalan panoráma appot kipróbáltam, egyik minősíthetetlenebb, mint a másik. Sőt, ahol a free app az alacsony felbontású képekkel elboldogul, igaz sokszor hibásan fűzi össze a részleteket, a fizetős a nagyobb felbontással gyakorlatilag használhatatlan. Az eddigi legjobb és csak ritkán nem ad eredményt, az a Google-féle ingyenes Cardboard Camera. A felbontás elfogadható, a körpanoráma egybefüggő, igaz jó volna, ha lennének beállítási lehetőségek, mint pld menet közben fényerő.
-
PAtr0n
addikt
"A cím hatalmas, annak idején iszonyat jókat röhögtünk, fejből ment mindhárom rész. Sajnáltuk is, hogy több nem készült belőle."
Igen, haveri körökben még a mai napig idézgetünk belőlük egy-egy életszituban, mások meg nem tudják miről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
slimshady
senior tag
A felbontás valóban ratyi. Annyi előnye viszont van egy telefonnal szemben, már akinek számít, hogy videót is tudsz 360-ban felvenni vele. Én inkább választanák egy Samsung Gear 360-at, pedig még az sem az igazi. Abból várom az új generációt, hátha arra már érdemes lesz beruházni.
üdv.: SlimShady
-
Diokhan
addikt
1 konnektor, 2 konnektor, 3 konnektor...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
kelly416
veterán
Na, toljatok el egy blázt srácok, amíg én bebizonyítom, miért vérnarancs a nevem.
daninet:
Nagyon szépen köszönöm. Asszem kipróbálom mindkettőt. Most jutott eszembe, annak idején megvettem a better camera pro-t is, azt is kipróbálom, hátha tud ilyent jól, ha már kifizettem és azóta sem használtam, mert az LG saját appja nekem elég majdnem mindenre. Azaz 360 panorámán túl mindent tud ami nekem kell. -
kelly416
veterán
A cím hatalmas, annak idején iszonyat jókat röhögtünk, fejből ment mindhárom rész. Sajnáltuk is, hogy több nem készült belőle.
kovaszoskeny:
Csak ahhoz nagyon jól kell tartsd a kütyüt és a lencse körül kell forgasd, mert egyébként vannak illesztési hibák.
Én tudom, évek óta használom az appot és a funkcióját.daninet:
Esetleg tudsz olyan fizetős darabról, ami megéri az árát? Vagyis az árához képest elég sok hasznos funkciója van? -
daninet
veterán
válasz kovaszoskeny #4 üzenetére
Igen. Tucat ingyenes app csinál gömbpanorámát, pár fizetős pedig igen nagy felbontásúakat is összerak.
Egyszerűen nem látom a létjogosultságátMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Mondjuk egy csoportos konferenciánál a tárgyalóasztal közepén eltudnám képzelni és arra az emberre összpontosít / fókuszál, aki éppen beszél. Így egy eszközzel szemtől szembe. Persze a szoba másik végén egy kamera megoldja. Csak a nézőpont miatt mondom. Vagy nettó térfigyelő pl egy buszba.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
maser
tag
Ha nem lenne ilyend drága, akkor esetleg meg is venném.
Amúgy a youtubeon 720p-re állítva is olyan volt a videó, mint ha 480p lett volna (leginkább a épületes részénél).Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
kovaszoskeny
aktív tag
amit ez tud annak a 70%át(foto persze) egy G4el(kiválló kamera)és google kamerával megcsinálom..SŐt minőségre talán jobbat....
[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
Csapoati
nagyúr
Játékszernek azért drága és ótvar a képminőség is. Van még hova fejlődni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
moleculez
veterán
Egész jó cucc lett, főleg az a videó. Kezdő utazóbloggereknek simán jó lehet. A következő generációban talán már a képminőség is egy VGA-s sütőtök szintje fölé emelkedik, és be is nevezek rá. Viszont a formátumcsata betehet az egésznek, a legegyszerűbb az lenne, ha lenne mögötte egy cloud service, amiből be lehet ágyazni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- BMW topik
- További aktív témák...