- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Lehet, hogy szerinted másodlagos kérdés az, hogy pl. STALKER-ben a butábbnál is butább zombik három bokron keresztül is halálpontosan"
Most visszanéztem, hogy veled beszélgettem-e idáig, hátha ha csak most száltál be a beszélgetésbe... de nem, te voltál az eddig is. Mint már kb 2x leírtam, sokkal de sokkal egyszerűbb és erőforrás takarékosabb kilőni pár sugarat az ellenfél fejétől feléd, és megnézni hogy mit metszett, aztán esélyeket számolni. Azt is leírtam, hogy az, hogy erre szarnak a legtöbb mai játékban, az más kérdés. Gondolod azért, mert lerenderelni a látképet ellenfelenként és azon képfelismerni kisebb munka???
Nem hogy kisebb munka, hanem még pár évtizedig valószínűleg kivitelezhetetlen is lesz értelmes minőségben...
"A sok butítás - bizonyos távolságon túl nem követ, bután hátat fordít, visszamegy a kiindulópontra"
Ismét, erről pont írtam, hogy ezek a fő gondok. És ennek már végkép nincs köze ehhez a képfeldolgozós cucchoz.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyetértek. A mai AI korlátozott, de csak azért, mert túl okos lenne korlátok nélkül. Ezzel a megoldással több lesz a lehetőség. Mindezt kvázi ingyen, hiszen az IGP a procikban jelenleg malmozik egy dGPU mellett. Azt meg látjuk, hogy a vállalatok APU-kat terveznek hagyományos CPU-k helyett.
-
ddekany
veterán
Részletkérdések... Egyszerűen teljesen abszurd az alapelképzelés, hogy az ellenfél játékosainak renderelünk valami látképet, és aztán a keletkező raszter képen próbálunk bármilyen módszerekkel dolgokat felismerni. Arra remek lenne, hogy sokkal többet zabáljon a játék, és az ellenfelek még hülyébbek legyenek. És ha játék AI-t akarnak fejleszteni, az annyira nem erről a problémáról szól... akár egy egyszerű 2D-s Diablo szerű játékban is ordít, hogy ki a gépi játékos és ki nem. Az emberek alkalmazkodóbban, kreatívabban játszanak. Ehhez képest az, hogy vajh láthatta-e a pálmafa mögött az ellen a fizimiskámat, vagy az ő szemszögéből pont rátakart úgy egy levél az arcomra, hogy nem lehetett felismerni... finoman szólva szőrszálhasogatás. (Most azoktól a beleszarásoktól tekintsünk el, mikor a bokor mögött fixen nem látszok egyes játékok szerint... simán megtehetnék, hogy minden másodpercben van rá 2% esélye, hogy meglátnak, vagy hasonló.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest