- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Szerintem nem feltétlen, össze lehet dobni valami. Csak ha bejön egy komolyabb mélyebb bug, vagy gyorsítani kéne nem tudom.. akkor lehet, hogy gatya lesz. Meg ez kicsit olyan, mint a különbség szakember és betanított munkás közt. Mindkettő ki tudja neked cserélni az x - y alkatrészt, sőt talán ugyanolyan jól, de valamiért csak jobb az egyik
NestQuick sokszor nem látja át az ember, csak utólag, hogy mi mire és miért jó. Meg hát egy egyetemen illene úgy képezni az embereket, hogy ha holnaptól jön egy teljesen új világ de formálisan specifikálva van, akkor azt meg tudja magától tanulni, érteni, neadjisten fejleszteni.
De igen, sajna sok esetben presztizs kérdést csinálnak ebből, és nem feltétlen válik hasznára az embernek. -
NestQuick
tag
Szokták úgy reklámozni, hogy nem kell hozzá a programozói tudás. Én inkább a C++-t használom.
UDK-t, UE3-t nem használtam, nincs viszonyítási alapom, de ha jól tudom akkor abból nőtt ki a Blueprint.
Tudsz változókkal dolgozni, így szerintem meg lehet csinalni az inventory kezelést. -
NestQuick
tag
FPS-sel még nem próbálkoztam, abból már úgyis van elég
Az UE4-ben mikor kreálsz egy projectet, lehet választani, hogy egy üreset vagy valamilyen alap projectet kreálsz: van FPS, TPS, Autós, stb.
Továbbá még választhatsz, hogy C++-ban vagy Blueprintben csinálod a projectet. Blueprintben bármilyen programnyelv ismerete nélkül is lehet kreálni egy komplett játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Netflix
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest