- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
Rickazoid #47 üzenetére
A kepen nem latszik rendesen, de a bumszli a kezfejen egy lehajthato resz. Igy vagy 1 ujjas kesztyu v rovid 5 ujjas, 2 in 1.
Egyebkent varosi cirkalashoz eleg meleg, persze teli turara nem ajanlanam
Az elegans borkesztyu viszont nem az en stilusom, mondhatni alkalmi viselet csak a ruhataramban.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Integrale #22 üzenetére
"rezisztív pedig az egy pontban történő nyomást érzékeli"
Így van, mert ez még mindig nem igaz. Illetve nem is ezzel van a baj, hanem az olyan kijelentésekkel, hogy rezisztív, tehát nem multitáccs. Ugye évekig ez volt a trend, pedig ez a legkevésbé sem igaz. Amúgy nem baj, ha "le van butítva szöveg", mert ezáltal lesz közérthető, csak sajna még mindig nagyon sokan képzelik ezt is. Ahogy azt is, hogy a rezisztív technológia sz@r. Bizonyos tulajdonságokban (pl pontosság, olyan körülmények között is működik, ahol a kapacitív nem stb) sokkal jobb a másiknál. Én személy szerint jobban szeretnék egy Stantum féle szuper minőségű, multitouch rezisztív panelt a telefonomon, mint a kapacitívet, de a divat nem ezt diktálja ugye...(#44) Uga
Naja, ez van, ha valaki "túl" közérthető akar lenni.-----------------------------------------------------------------------
Bocs, én se akarok itt okoskodni, vagy ilyesmi.
-
Rickazoid
addikt
Ha már olyan hideg van, hogy kesztyű kell, ilyenben nem fagynak le az ujjaid? Szerintem egy bélelt bőrkesztyű az ideális. Meleg is, megfelelő helyen véve (bőrdíszművesnél például) nagyon jó a minősége is, kibír legalább egy évtizedet és jó a kapacitív kijelzőkhöz.
(#44) Uga:
"elég a közelség is, kalibrálástól függ"
Na igen, kissé kellemetlen, amikor hozzá sem érek a kijelzőhöz, de az már reagál. Sajnos a Neo-m hajlamos ilyesmikre.. bár ez legyen a legnagyobb gondom a jövőben is. -
Polllen
nagyúr
Nem pont ilyenem van, de ez legalább hasznos.
-
JR.CSé
senior tag
Jesszus Ennyi erővel sima munkáskesztyű is lehetne szerintem .De ugyebár mindennek van értelme ha ellehet adni.
-
Uga
csendes tag
Azért picit pontosítanám a kapacitív érintésvezérlés elvét ....
nem akarok külön órát tartani, de nem töltéseket vezetünk el a kijelző "terétől", hanem az emberi test parazita kapacitását felhasználva mérik az érintést (aminek nem kell feltétlenül érintésnek lennie,elég a közelség is, kalibrálástól függ). Nem trollkodás, csak pontosítás, háklis vagyok az ilyenkere, na
-
viragcsabi
csendes tag
Uj vagyok valami kütyü kérdésnél leirtam a telefonjaimat nézd meg azok mind müködtek hagyományos kesztyüvel.
-
ssppiikkee
tag
Galaxy S is megy a hagyományos szövet kesztyűvel, ráadásul farmerzsebben nekem is oldódott már fel a billzár, és még a pulóveren keresztül is érzékeli a táccsolást
-
viragcsabi
csendes tag
Nem tudom de van sok kesztyüm amit csak úgy vettem és müködnek vele a kapacitiv telefonjaim milyen kesztyük lehetnek azok mert hagyományosnak tünik
-
mimis
tag
válasz
Mr.Csizmás #37 üzenetére
Ez valóban így van, de még az sem éri meg..
Egyébként most néztem a videót. Nagyon durva ez a kesztyű. Mikor Kind felvette, majd úgy nézett ki a keze, mint egy békapracli tapadókorongokkal...
-
Akos96
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #37 üzenetére
Vagy csinálsz egy lyukat a kesztyűre ingyen.
-
mimis
tag
Bigyóshopban már múlt évben láttam két hasonszőrű keszetyűt.... igaz, hogy az egyik közel 20 pénz...
-
mrhitoshi
veterán
A múltkor próbálgattam, hogy ugye mivel elektromos mezőt alakít ki az érintés érzékelő panel, így gondoltam egy fém darab is megteszi. Láss csodát fogtam egy ceruza elemet, és elkezdtem gépelni vele. A vicc, hogy lehet jobban gépeltem egy ceruza elemmel, mint az ujjammal. De érzékeli a tollat, a tűt stb... -t is.
-
Depression
veterán
-milyen kesztyűd van?
- ájjj, mittomén! -
dorkababa
aktív tag
még hogy válság van,mikor már kapacitív kesztyűt is kapni
-
Akos96
senior tag
Kitalálhattak volna egy kicsit diszkrétebb logót is.
-
kariad
senior tag
JUJ sírnom kell a nevetéstől!
-
NathanCullen
senior tag
Az ötlet jó. De hogy egy öltöny meg szövetkabát mellé fel nem venném a bőrkesztyű helyett ezt a dizájnos, narancssárga iMitten feliratos cuccot, az is biztos...
-
Rickazoid
addikt
Na igen, ez is eljött (valamikor tavaly előtt láttam először ilyet, azt hiszem). Már nem elég az embereknek a bőrkesztyű a kapacitív kijelzős telefonhoz, hanem direkt erre a célra készített kesztyű kell.
ESD védett kesztyűvel vajon működik? Sose próbáltam ki, de most jutott eszembe, hogy ki kellett volna. Vicces lenne, ha működne. -
Istwan
tag
Én a lepedömön (átlag piaci anyag) kijelzövel lefelé forditva oldalt huztam, és lapoztam a fömenük közt. A nadrágzsebben (zseb anyagával) véletlenül vissza feloldottam a zárképernyöt. Jelenleg egy bőrkesztyüvel scrollozok a menük közt.
Folytassam...? -
Kashim
őstag
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
-
Integrale
veterán
Rezisztív technológiával is lehet ki megoldott/megoldható a multitouch !
-
pszili8
aktív tag
aMottan' egy ismert magyar aukciós oldalon láttam ilyet iKesztyű néven
-
FeRRaR1
őstag
Nekem az orrom eléggé bevált és mindig kéznél van hívás fogadáskor
-
debrejo
senior tag
+1 a lövészkesztyűnek, én is olyat használok. Semmi extra csicsa mégis tökéletesen bevált.
-
blex
senior tag
én általában csak zsebre vágom a kezem..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
forintuser #13 üzenetére
vagy mikrokarcokkal szépen elárasztja.
-
Zirowe
nagyúr
Maradok a kolbászos megoldásnál.
-
forintuser
őstag
Plusz takarítod közben a kijelzőt.
-
Jadro
veterán
Az a baj ezzel, hogy az ujjaimat ugyanúgy megvastagítják mint a normál kesztyű. Kvázi elég esélytelennek látom hogy mondjuk egy sms-t meg tudjak írni vele. Ott jól jöhet, ahol nincs hardveres hívásfelvételi lehetőség, mert a hívásfelvevő gombot a képernyőn azért el lehet találni vele.
-
nicu71
addikt
válasz
Brutális eb #1 üzenetére
szerintem még ütősebb lett volna a prezentációt teljes téli szettben/sapka nagykabát,sál ,fülvédő stb/ felvenni. nade
az tényleg földön fetrengős lett volna
-
rgeorge
addikt
-
Goose-T
veterán
válasz
Mr.Csizmás #7 üzenetére
Hehe, ez is olyan, amikor az amerikai tudósok éveken keresztül fejlesztettek ki dollármilliókért egy olyan golyóstollat, amivel zéró gravitációban is lehet írni, az oroszok meg ceruzát használtak az űrállomáson.
-
Mr.Csizmás
titán
van egy csodálatos dolog, lövészkesztyűnek hívják: [link]
-
Kashim
őstag
imitten'
Amúgy nagyon király, reméljük kevésbé bolyhos anyagból is készül majd. Télen azért vannak helyzetek mikor jól jön a cucc.Brutális eb
+1
Dr. Kind félelmetesen balta arccal adta elő az egészet. Van egy olyan érzésem 10 perccel előtte véresre röhögték magukat a témán. -
Fancy-boy
addikt
Nem gondoltam volna, hogy eljutunk odáig, hogy kvázi segédeszköz kell a telefonáláshoz.
Persze csak az érintős tulajok szívnak, de egyre kevesebb a hagyományos minőségi mobil. -
Brutális eb
addikt
Félelmetes volt a bemutató.
Ezt a demonstrációt nem elröhögni...Minden tiszteletem.
Vagy van vágatlan verzió is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Akinek gondot okoz a kapacitív kijelzők kezelése télen, kesztyűben, az most örülhet. Az iMitten kapacitív kesztyűvel megoldódnak a gondok.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest