Hirdetés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Ilyen kis apró az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Köszönöm mindenkinek
-
H2o-pok
senior tag
válasz
alex devil #296 üzenetére
-
Skylukos
tag
válasz
Az olal forítását mindenképpen old meg!
A letöltésnél, töltsd le az utolsó verziot, de mindenképpen az aaad programot válaszd telepítőként mert csak ugy fog müködni.
30 nap mulva választhatsz másik programot, de szerintem ez a screen2auto nagyon jó.
Szerintem az orosz oldalaktól ne félj, rossz emberek máshól is lehetnek. -
tgeri
tag
válasz
Google Translate chrome-ban nekem viszi!
-
Skylukos
tag
válasz
alex devil #289 üzenetére
Azt pont nem probáltam, de a screen2auto amit feltelepítesz vele mindent le tükröz legalábbis igo-t igen.
-
alex devil
senior tag
Az Android Auto Apps Downloader a Sygic navit is használhatóvá teszi? Lesz belőle 3D vagy marad a 2D verzió?
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Android 9-es telóm van, amit már nem lehet frissíteni 10-esre.
Az a gondom az Android Auto-val, hogy időközönként csak akkor indul(na) el, ha frissíteném a Google Play-ből a legújabb verzióra, de sajna, akkor mindig kiírja, hogy "Ez az elem nem áll rendelkezésre a te országodban.", ezért ilyenkor mindig csak úgy tudom elindítani, ha pl. apkmirror-ról felteszem a legújabb verziót (az is persze csak a legközelebbi frissítésig működik, és így tovább...).Van valami olyan megoldás erre a problémára, hogy ne kelljen frissítés elutasítása után mindig újratelepíteni az Android Auto-t, hogy elinduljon?
Köszi! -
tgeri
tag
Mármint Asszisztensben nem támogatott, ok. Tehát nem fog menni, hogy "nyisd meg a számológépet". Nem gond. De waze ért magyarul, oda miért nem tudok címet diktálni?
(Amúgy nekem simán megy a hang alapú keresés a "Google" programban a telefonon. Tehát bediktálom, hogy "Mikor született Ady Endre?" és simán visszamondja hanggal a választ. -
tgeri
tag
válasz
BullZeye #282 üzenetére
címet WAZE-nak diktálsz? Amikor nekem a kocsin fut a Waze, akkor a jobb alsóban a mikrofon ikon az a színes, "asszesztenses-ikon" és bármit mondok neki, angolul akarja érteni és nem tudom pl. menet közben dugóban ülve célt állítani diktálással.
Jobb híján lehúzom a kábelt, telefonon waze indít, bediktálom, visszadugom és akkor az épp navigált útvonalat hozza a kocsi is waze-ben, de ez tök kényelmetlen. -
BullZeye
veterán
-
tgeri
tag
válasz
BullZeye #280 üzenetére
Sajnos nekem is csak ideiglenesen sikerült megoldanom. Frissül a "Google" app a telefonon, ami a Google Asszisztenst hozza és azóta folyton angolul akar érteni. Előtte ment a "kistarcsa fő tér 12" diktálás is Waze-nak, most meg csak "tell me a joke" és hasonlók mennek...
-
BullZeye
veterán
Hogy a csudába lehet megoldani, hogy magyarul tudjak beszélni AA-hoz?
A híváskezelője/keresője egy hulladék, és jó lenne szóval hívni magyarul a magyar neveket. -
-
tgeri
tag
Az engem is érdekelne, hogy egy autóról honnan tudni, hogy támogat-e vezeték nélküli AA-t vagy sem? Illetve azt a szomorú infómat valaki erősítse meg, hogy ha egy kocsi gyárilag csak vezetékes AA-t tud és vezeték nélkülit nem, akkor ezt utólag szervizben sem meg sehol sem lehet "beépíteni" és az a kocsi sosem fog tudni vezeték nélküli AA-t? (Esetemben konkrétan tavalyik Kia Sportage, de azt hiszem, az a 2018-as modell.)
-
kalif
csendes tag
Sziasztok! Vezeték nélküli Android Autót hogy lehet használni, ha a telefonom új, Android 12,az AA automatikusan rajta van, az autó pedig 1,5 éves Peugeot 5008 Pontosan milyen autóknál működik? Mi kell hozzá? Köszönöm
-
pocok1970
tag
Valakinek sikerült már "rámókolnia" az autó kijelzőjére az Igót? Tudom,hogy az AA-ban nem jelenik meg,de hátha van rá mód...
-
tgeri
tag
*ugy kellene kezelnie a telefont mint egy USB-s tárhelyet amin a zenék vannak"
Szerintem nem. Ezt bt nem tudja. A folyamatban lévő lejátszásról ad infót bt-n a fejegységnek (szám címe, stb.), de BR-n a fejegység nem lát rá a telefonra fájl szinten, csak a lejátszást tudja vezérelni. A számok között válogatnk tud, de másik számra ugrani már nem.
"Ha a telefonkönyvet és az SMS-eket ki tudja olvasni a BT on keresztül akkor a zenefilokat miért csak azután"
Az után sem tudja kiolvasni. Az épp lejátszott szám címét írja ki. Azt küldi neki a telefon. A telefonba bt-n a kocsi (vagy más bt-s eszköz, füles, bármi) nem lát. BT nem tud ilyet. (Fájl küldés van két eszköz között BT-n, de az más.)
-
ka64
tag
Spotify: ez valami telefon belítási probléma. Hogy mi, azt nem tudom. Én egy évig küszködtem redmi note 3-mal. Minden létező beállítással próbálkoztam de nem működött. (Annyit tudtam elérni, hogy ha a telefonon elindítottam a Spotifyt, akkor AA-ból következő számra tudtam lépni. De pl. lejátszási listát nem tudtam kiválasztani. Ha telefonon nem indítottam el a Spotifyt, akkor AA-ból nem indult el.) Kicseréltem a telefont mi 10-re, azzal meg minden tökéletesen működik.
-
repvez
addikt
Az oké, hogy a BT-al nem látok appokat, de azon keresztül viszont ugy kellene kezelnie a telefont mint egy USB-s tárhelyet amin a zenék vannak.
Mert ha egy sima sticket rádugsz akkor azt felismeri a rendszer mint média és le is játsza a kocsi rendszere AA nélkül is.
ÉS az is érdekes, ha a telefonon elinditok egy zenét a tárhelyéról a beépitett zenelejátszóval nem spotzfyal. akkor ahogy csatlakozik a VT-on a kocsihoz már meg is szolal a zene a kocsi hangszoroin és onnantol tudom is a kocsi fejegységén keresztül léptetni hangositani stb, és ugyan ugy látom a számok cimét és elöadóját.Tehát ha ez igy müködik, akkor miért kell elinditani egy zenét a telefonon , hogy a kocsi rendszerén hallgassan, miért nem lehet a kocsirol elinditani? mivel a kapcsolat létrejön.
Ha a telefonkönyvet és az SMS-eket ki tudja olvasni a BT on keresztül akkor a zenefilokat miért csak azután , miután a telefonon elinditom.Viszont az USB stickhez nem kell
Ez számomra a nagy talány.
-
tgeri
tag
Spoty: tudom, ez nem segít, csak mondom, hogy nekem ezt nem csinálja. Elég, ha a kocsiban rányomok és indul. Esetleg Spoty-t telepítsd újra!
BT: szerintem ezt nem lehet. Az autó ilyen értelemben olyan, mint egy BT fülhallgató. Az épp aktuálisan futó zenelejátszóval a lejátszást el tudja indítani, megállítani, léptetni, stb., de appot nem váltani, indítani, nem lát bele a telefonba fájl szinten. Azt BT-vel nem lehet, csak AA-val kapod meg az appokat. -
repvez
addikt
arra talált már valaki megoldást vagy másnál jol müködik, ha bekapcsolja az AA-t és elinditom a wazet, akkor megjelenik alul a spotify ikonja a kocsi kijelzőjét, de amikor rányomok akkor nem inditja el az appot hanem azt irja ki , hogy nem jelentkeztem be az alkalmazásba.
DE ha a telefonon elinditom a spotifyt mielött rádugom a telefont a kocsira és elinditom az AA-t akkor meg müködik.De nem lehetne valamit tenni, hogy csak beülök a kocsiba rádigom a telefont és menet közben ha ugy gondolom akor elinditom a spotifyt vagy bármelyik alkalmazást?
Mert ha már elötte elinditom , de mégse kapcsolom be akkor csak feleslegesen használja a telefont és fogyasztja az adatmenyiséget meg a telefon hardverét.
És ugyan ez a kérdésem lenne, hogy ha BT-on összekapcsolodik a telefon , akkor a kocsi kijelzöjén látom a hiváslistát kapom az SMS-eket és mindegy egyebet hivást tudok fogadni és inditani. DE amikor a mediába bemegyek és a telefonon tárolt zenét akarom lejátszani akkor kiirja, hogy nincs média az eszközön, pedig van vagy 3GB zene.
Hogy lehet , hogy azt is automatikusan felismerja mint a telefonjegyzéket ha a BT-on csatlakozva van ?Eugy egy opel insignia és egy xiaomi mix2s lenne. meg valamiért a vezeték nélküli töltö sem tölt, felismeri , kiirja, hogy észleli az eszközt de nem veszi a töltést.
-
sarditboy
csendes tag
Sziasztok! 2020 as Opel combot próbálom összehozni xiaomi redmi note 9 pro val de a teló kommunikációs hiba 16 ot ír az autó képernyő pedig azt, hogy az android auto alkalmazáshoz való csatlakozás folyamatban van a mirror link indításához a telefon beállításainál módosítsa az alapértelmezett kapcsolatot majd csatlakoztassa újra a telefont. Van ötletetek a megoldásra? Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
tgeri
tag
Amikor csak beülök, de nem dugom rá. BT-n gondolom érzékeli, hogy rádugás után amúgy rendelkezésre áll AA: https://ibb.co/bvmfTpt
Rádugtam, de még nem indítottam el AA-n a Wazet: https://ibb.co/qgy3fFX
Waze fut a kocsi képernyőjén, ekkor a telefonon: https://ibb.co/8B4BcxS
Remélem, segít! -
poli27
veterán
hogy a fenébe tudom megoldani hogy az április maradjon a telón, mert mindig lefissti, addig nem is engedi indítani... hiába veszem ki az auto frissítést...
-
H2o-pok
senior tag
És pl. vezetéknélküli csatlakozás esetén egy 1080p vagy nagyobb videot képes lejátszani akadásmentesen? Mert pl. TV re tükrözésnél is sokszor akadozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest