Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailorzsolt
tag
1. Ha a gmail a sajat levelezőn keresztül jön, akkor megjelenik a levél tartalma is, nem csak az eleje,
2. Nem lehet válaszolni az üzenetekre, csak olvasni lehet,
3. Nem lehet felvenni a hívást, csak némítani, vagy elutasítani,
4. Az óra belső szabad tárhelyére (kb. 2,2 Gb) felmásolod a zenéket egy USB káblen keresztül. Hallgatni bluetooth fülhallgatón keresztül lehet. Szóval a telefont nem kell magaddal vinni futáshoz.
5. Két hét tapasztalata alapján:
Én éjszakára már kikapcsolom az órát, az első héten aludtam órával, hogy teszteljem az alvásfigyelést, ami remekül és pontosan működik. Ekkor mértem többször pulzust is és szabadban használtam pár órát a GPS-t is. Így kb 4-5 napot bírt az óra automata világítással
Most, a második héten nem használom a kijelző világítást, egyszer-egyszer kapcsolom este automatára. Ilyenkor úgy működik, ha ránézek az órára és a csuklómat magam felé fordítom, akkor kapcsol be. Így most jelen állás szerint 6 napja és 16 órája töltöttem fel és most 20%-on van még, de mint mondtam kb este 10-től reggel 6-7-ig kikapcsolt állapotban van. Szóval így kb 7-8 napot bír.
-
Tailorzsolt
tag
Véleményem szerint tökéletesen működik iOS-el is. A hívásnál kijelzi a hívót, a hívást el tudod utasítani, vagy némítani. Az SMS, iMessage, Viber, Messenger, stb. üzenetek mind megérkeznek az órára is. Nem csak jelzés érkezik hanem végig is lehet olvasni ezeket. Az emailekkel más a helyzet. Ami gmail-en keresztül jön, annak kb. az első 2-3 sorát engedi olvasni, ami a gyári email kliensen jön azt végig lehet olvasni. Azt tapasztaltam hogy valamennyi alkalmazás jelzéseit megjeleníti az óra, amit persze az Amazfit Watch alkalmazásban állítgatni lehet. Ami nekem fontos volt hogy a naptarbejegyzéseket is jelezze, szerencsére az is tökéletesen működik. A GPS pontos.
Igazából ugyanúgy működik rajta minden mint androidon. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Direct One (műholdas és online TV)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest