Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs-
tag
válasz
KossuthLajos #834 üzenetére
Nézd meg ezt az appot:
Nem néztem, hogy az ingyenes verzió mennyivel tud kevesebbet, a fizetősnél, de talán ezzel át tudod vinni az adatokat az egyik programból a másikba.
-
Bazs-
tag
Ha valaki szeretne kisérletezgetni, itt van néhány program, amit az órára lehet telepíteni:
Itt pedig 5468-as hozzászolásban oroszul egy rövid ismertető.
Nekem még nem volt időm őket tesztelni, de ha valaki megteszi, majd írjon róla véleményt
-
Bazs-
tag
válasz
kakukkmarci #313 üzenetére
Sajnálom.
Nálam működik, igaz kinai rom van rajt. Vagyis már Pacefield.
Amúgy néhány téma nálam sem az igazi. Ha a Settings részbe szeretnék bemenni, akkor csak tölt. De ha ettől függetlenül beállítom a témát, akkor csak nagy feketeséget kapok.
Ha elkészítesz egy témát, amibe teszel választható háttereket, akkor szívesen tesztelem az saját órámon (ahogy időm engedi...). Utána talán tudnád, hogy a file rossz, vagy a romban van hiba. -
Bazs-
tag
válasz
kakukkmarci #311 üzenetére
Jól sikerült a számlap. Grat hozzá.
Ennél a témánál müködik a háttér választás:
J.B.FantasyThemeTalán ez alapján a sajátodat is el tudod készíteni.
-
Bazs-
tag
válasz
kakukkmarci #289 üzenetére
Sajnos munka miatt nem volt időm ezzel foglalkozni.
A .wfz file kiterjesztését simán nevezd át .zip-re. Utána bele tudsz nézni és szerkeszteni amit szeretnél. -
Bazs-
tag
Nálam is szintén ugyanaz a probléma, mint kakukkmarcinál.
Ha lesz egy kis időm, akkor lehet belenézek a fileokba (zip-re átnevezve meg lehet nézni, miből áll össze). Hátha rájövök, hogy mi lehet a gond.
Amúgy az miért lehet, hogy nálam a Strava szinkronizálási lehetőség meg sem jelenik az Amazfitben ? Kinai marketből tettem fel.
Azt jól tudom, hogy egy módosított Android fut az órán ? Egyik youtube videoban láttam, hogy számológépet és képnézegetőt telepítettek rá.
-
Bazs-
tag
Sziasztok
Melyik kínai boltból érdemes most rendelni ?
Amazfit.com oldalon a myfriend kuponnal 35℅ kedvezmény van rá , de a posta költség és a biztos áfa összegével együtt már nem éri meg.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest