- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #115 üzenetére
Tudtommal a Nougat natívan tartalmazza.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #111 üzenetére
Nem vagyok én ellene, ez csak szoftveres megoldás, így nem kerül igazán semmibe, akinek kell, az használja, és ennyi. Bár ez inkább tableten hasznos dolog. Még WinRT alatt mutaták be először, és ott marha jól nézett ki, főleg, hogy a méretezésnél elég jól skálázódott, de aztán valahogy elég lassan terjed.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #108 üzenetére
Mondjuk erre azért megoldás a dupla érintse az alkalmazásváltó gombnak, ami olyan, mintha Win alatt gyorsan nyomsz egy Alt+Tab-ot, nem hozza be a váltó képernyőt, csak átdob a legutóbb használt appba, majd vissza. Ezt gyorsabban meg tudod csinálni, mint amíg beírod, hogy "pill..", ráadásul nagyobban látod a naptárat és a beszélgetést is.
Persze tudom, hogy ehhez az utolsó használt app a naptár kell legyen, de az osztott képernyő sem fut állandóan (gondolom), ezért ott is előbb nyomva tartod az alkalmazásváltót, majd osztott képernyő, aztán kiválasztod a naptárat, stb. -
CB
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #108 üzenetére
Na jó, legyen.
Nem győztél meg, mert a Note edge most is tudja, de még nem éreztem késztetést, hogy használjam.
Sosem volt még olyan helyzet, mikor kellett volna.De elfogadom, inkább tudja a telefon, és majd mindenki eldönti, hogy akarja-e használni.
Minden esetre ha választanom kellene két telefon közül, nem ezért voksolnék az egyikre. -
CB
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #101 üzenetére
Naptár nézegetése közben időpontot egyeztetsz egy facebookos csoportban.
Ez nem életszerű. Vagy facebook, vagy naptár. Ez eddig is működött, igaz, be kellett menni a háttérbe küldött alkalmazások közé.
Írsz egy leírást egy tárgyról, aminek a képét nézheted közben.
Talán ez jó lehet. Rápillantasz a képre, és írhatod tovább amit akarsz. Ez O.K.
Netezel, miközben látod a focimeccset élőben.
Ez sem életszerű, hacsak nem vagy kancsal. Vagy netezel, vagy focit nézel. Ha meg csak hallgatod, akkor minek foglalja a képernyőd egy részét?
Ezek nem voltak túl meggyőzőek.
Kérek még példákat, mitől lesz csúcs vétel a G6 osztott képernyő lekerekített sarkokkal? -
DeathAdder
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #80 üzenetére
Szóval te teljesen más okokból hallgatsz jutóbon zenét
Nekem is van egy komolyzenész barátom aki sok remekművet csak a jútúbon tud megmutatni, de itt már nagyon el lett kanyarodva a témától.Az ok amiért az emberek jutúb appon rosszabbik esetben még telefonon kihangosítva is hallgatnak olyan kommersz, populista zörejeket (majdnem azt írtam hogy "zenét" úristen
), amik költői túlzással még kiskegyedből is letölthetők sokkal prózaibb oka van, ami nem más mint a kényelem, lustaság és igénytelenség
Akinem nem inge....
-
Xaels
félisten
válasz
3kattintás lementeni mp3-ba a hangsávot. Baromira erőforrás pazarlás minden alkalommal YT-on hallgatni zenét.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #88 üzenetére
Tényleg. Mondjuk majd annyi lesz, amennyinek be is jelentik, szóval én az ilyen bulvárokat kerülöm messziről.
Amúgy ha igaz, akkor a 3200-as sem túl combos.
-
törölt tag
válasz
Csinálhatnának neki egy olyan részleget, aminél nincs videó egyáltalán, hanem csak normális kódolású hanganyag.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #72 üzenetére
Mondjuk azért különbség van aközt, hogy időnként rákényszerülsz, meg aközt, hogy egyesek azon hallgatnak elsődlegesen zenét. És még nem is a bitráta miatt, bár az sem valami jó yt-on, de ez egy videómegosztó. Zenére használni kb olyan, mint couchsurfinget társkeresőnek használni.
-
válasz
Dr. 444Hertz #72 üzenetére
Felesleges magadra venni a minőségbuzik méltatlankodását, a jó zene mindig fontosabb mint a bitráta vagy mittudomén
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #53 üzenetére
Ahogy a kolléga írja, erre vannak ingyenes alkalmazások (Spotify, Deezer, Mixradio, és még lehetne sorolni). Jó hogy nem Netflixen hallgat valaki zenét
Ezért utálom amúgy a yt-ot, mert részben az ilyen emberek kiszolgálására alakítják, nem pedig úgy, hogy egy ténylegesen jó videómegosztó legyen. Ajánlott klipek még mindig teljesen véletlenszerűek, és olyanokat ajánl, aminek semmi köze sem az én szokásaimhoz, sem az éppen nézett témához, attól meg milyen messze vagyunk még, hogy egy videóban elhangzó referenciákat ajánlana fel, hogy megnézhesd... Bezzeg playlist az van, shuffle funkcióval, nagyon hasznos, ha csak azt akarom, hogy tök mindegy mi menjen, erre a tévé is jó. Ráadásul egy (rossza) kattintásra elfelejti a listákat, amit mondjuk 10 perc alatt kattintgattam össze, hiába vagyok bejelentkezve.
Az osztott képernyő jól hangzik, amíg arra gondolsz, hogy csak a két app van a képernyőn, és ilyenkor az 1:1 képarány is praktikus, csak arra nem gondol általában senki, hogy amint megnyitsz egy jegyzettömböt, felugrik a billentyűzet, ami önmagában elveszi a fél képernyőt majdnem, szóval ha még írni is akarsz, akkor az egyik appból egy nagyjából 1 centis lőrést fogsz látni, ami nem sokra jó sajnos. Egy tableten még elmegy ez a lebegő billentyűzetes kialakítással, vagy fizikai billentyűzettel, de telefonon ilyesmi nem annyira működik.
-
Keem1
veterán
válasz
"Vannak emberek, akik Youtube-on hallgatnak zenét"
Ne vicceljünk már, ez komoly? 2017-ben?
192 kbps? Az nem zenehallgatás. Vannak erre dedikált szolgáltatások, ha már valaki nem akar érte pénzt adni (Spotify). -
tomboy0013
veterán
válasz
Másik app-pal tudják háttérben futtatni a YouTube-ot. Most úgy csinál mintha 1 perc alatt nem lehetne kiküszöbölni a gyári YouTube app ezen hiányosságát... Ez Android itt bármit meg lehet csinálni amire egy okostelefon képes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest