- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Én semmire nem tudom használni, pedig már az első Note 4.1 JB frissítése óta olyan telóim vannak ami támogatta az osztott képernyőt.
Ha chatelek egyik osztott ablakban akkor a klaviatúra szinte teljesen kitakarja a kijelző azon felét, és nem, én sem tudok egyszerre két dologra figyelni.
Amit sokkal jobban szeretek az a 7.0-val jött, illetve előtte a custom romoknál is volt hogy alkalmazásváltóra dupla klikk és villámgyorsan vált a legutóbbi két ablak között. Ezt a funkciót chateléskor, böngészéskor gyakran használom, de az osztott képernyőt soha, pedig kézre esne de egyszerűen nem könnyíti meg a napi tevékenységeimet.
27"-es monitoron sem használom az osztott módot windowson, az alt+tab sokkal faszább kombináció minthogy korzurroal vagy érintéssel mindig átklikkeljek az éppen használni kívánt ablakba.Valakinek igen hasznos ez, ezt tiszteletben tartom, de én tökéletesen megvagyok nélküle, pedig elég sokat ülök napi szinten a telón
-
Az már szubjektív, hogy a G6 kijelzője mennyire cool feature.
De ha chat-en valaki irogat, hogy hogyan merre menjél, egyszerűbb, ha látod a térképet, nem?
Az osztott képernyő igenis hasznos tud lenni, mégha nélküle is el lehet képzelni az életet.Amúgy a naptár igenis életszerű:
- február 26-án este el tudod vállalni a koncertet?
- pill.
Majd egy kis idő múlva:
- Sajnos nem.
- Kár. És március 4-én?
- pill.
Frászt lehet kapni, főleg, ha sietsz. -
enemi
senior tag
Olyan ez mint a "azért puha,hogy neked ne fájjon"...Valahogy meg kell magyarázni,eladni.
Nézegettem az s6-osom (5.1 inches) mellett az s7edgem (5.5 inches) ez meg mennyi? 5.7? Még 0.4 inch se akkora nagy különbség,hogy ezzel magyarázzák,nemhogy az 5.5-höz a plusz 0.2... Biztos nem ez lenne amivel meggyőznének.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest