- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Félreérted, nem erről van szó. Hanem arról, hogy a YouTube-ot videóra találták ki (és reklámokat tolnak a képedbe, amiért ingyenes), míg a Spotify (és rengeteg egyéb más hasonló alternatíva) zenére lett kitalálva. A Spotiért vagy fizetsz, vagy a füledre (és nem a szemedbe) küldi a reklámot, cserébe megy háttérben. Az már tényleg hab a tortán, hogy a Spoti fizetős verziója (én 800 forintot fizetek havonta) teljesen más minőséget képvisel.
Itt már mondták páran, hogy van olyan, ami csak a YT-on van fent, én ezt is megértem, de más az, ha valaki igénytelenség miatt hallgat ott zenét (pl. olyat, ami a zenestream szolgáltatásokban is meglenne). Itt inkább ez utóbbival van a "probléma" (azért idézőjeles, mert engem a megjegyzéseim ellenére nem zavar, sőt rohadtul nem is érdekel, csak elcsodálkozom rajta). Még egyszer hangsúlyozom: nem az alkalmi, vagy csak és kizárólag YT-n fent lévő dolgokról van szó.
Nekem sincs millás hangcuccom, az egész rendszer a számítógépen kívül kb. 70 ezret tett ki, és ebben a BT transmitter (tévénél) is benne van.
Tényleg, itt az az elkeserítő, ha valaki azért hallgat ott zenét, mert nem próbál keresni megfelelő alternatívát. Van ilyen ismerősöm nekem is. Pedig zenestream szolgáltatásból rengeteg van, az emberek nagyobbik fele megtalálná a megfelelőt ezek között. -
Keem1
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #53 üzenetére
"Vannak emberek, akik Youtube-on hallgatnak zenét"
Ne vicceljünk már, ez komoly? 2017-ben?
192 kbps? Az nem zenehallgatás. Vannak erre dedikált szolgáltatások, ha már valaki nem akar érte pénzt adni (Spotify).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest