- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tomboy0013 #98 üzenetére
-
-
Mercel
senior tag
Natív, rendszerszintű multitask a 7-es androidtól??
El sem hiszem. -
Cyberpunk
félisten
Hát érdekes képarány.
-
Nyugis
senior tag
Kivancsian varom.
Főleg hogy most ezzel talan a samsungok közelébe juthat. -
macskea
őstag
válasz
#16820480 #113 üzenetére
Nekem Lenovo Yoga 2 8"-am van, azon is megy ez a kétablakosdi, meg egy amolyan tálca-félét is csinál a rendszer, mint ami Windows alatt van, de tényleg csak addig használtam, amíg új volt a cucc, és érdekesnek találtam. Valódi használ nem láttam, fel is hagytam vele hamar. Valószínűleg azért, mert minden összetettebb dologhoz inkább leülök a PC elé, ahol a két ablakos mód két 20"-es monitort jelent. Nem azt mondom, hogy nem otthon, telefonon is értelmetlen a dolog, de minimum megkérdőjelezhető.
-
DeathAdder
veterán
Én semmire nem tudom használni, pedig már az első Note 4.1 JB frissítése óta olyan telóim vannak ami támogatta az osztott képernyőt.
Ha chatelek egyik osztott ablakban akkor a klaviatúra szinte teljesen kitakarja a kijelző azon felét, és nem, én sem tudok egyszerre két dologra figyelni.
Amit sokkal jobban szeretek az a 7.0-val jött, illetve előtte a custom romoknál is volt hogy alkalmazásváltóra dupla klikk és villámgyorsan vált a legutóbbi két ablak között. Ezt a funkciót chateléskor, böngészéskor gyakran használom, de az osztott képernyőt soha, pedig kézre esne de egyszerűen nem könnyíti meg a napi tevékenységeimet.
27"-es monitoron sem használom az osztott módot windowson, az alt+tab sokkal faszább kombináció minthogy korzurroal vagy érintéssel mindig átklikkeljek az éppen használni kívánt ablakba.Valakinek igen hasznos ez, ezt tiszteletben tartom, de én tökéletesen megvagyok nélküle, pedig elég sokat ülök napi szinten a telón
-
-
Xaels
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #115 üzenetére
Tudtommal a Nougat natívan tartalmazza.
-
-
Halkow.
senior tag
Nagyon fura! De kíváncsi vagyok, mit gurít idén az LG. A Sztereó hangszórókat kár, hogy nem látnak benne potenciált, pedig a platinum 7 - en imádom.
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #111 üzenetére
Nem vagyok én ellene, ez csak szoftveres megoldás, így nem kerül igazán semmibe, akinek kell, az használja, és ennyi. Bár ez inkább tableten hasznos dolog. Még WinRT alatt mutaták be először, és ott marha jól nézett ki, főleg, hogy a méretezésnél elég jól skálázódott, de aztán valahogy elég lassan terjed.
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #108 üzenetére
Mondjuk erre azért megoldás a dupla érintse az alkalmazásváltó gombnak, ami olyan, mintha Win alatt gyorsan nyomsz egy Alt+Tab-ot, nem hozza be a váltó képernyőt, csak átdob a legutóbb használt appba, majd vissza. Ezt gyorsabban meg tudod csinálni, mint amíg beírod, hogy "pill..", ráadásul nagyobban látod a naptárat és a beszélgetést is.
Persze tudom, hogy ehhez az utolsó használt app a naptár kell legyen, de az osztott képernyő sem fut állandóan (gondolom), ezért ott is előbb nyomva tartod az alkalmazásváltót, majd osztott képernyő, aztán kiválasztod a naptárat, stb. -
CB
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #108 üzenetére
Na jó, legyen.
Nem győztél meg, mert a Note edge most is tudja, de még nem éreztem késztetést, hogy használjam.
Sosem volt még olyan helyzet, mikor kellett volna.De elfogadom, inkább tudja a telefon, és majd mindenki eldönti, hogy akarja-e használni.
Minden esetre ha választanom kellene két telefon közül, nem ezért voksolnék az egyikre. -
Az már szubjektív, hogy a G6 kijelzője mennyire cool feature.
De ha chat-en valaki irogat, hogy hogyan merre menjél, egyszerűbb, ha látod a térképet, nem?
Az osztott képernyő igenis hasznos tud lenni, mégha nélküle is el lehet képzelni az életet.Amúgy a naptár igenis életszerű:
- február 26-án este el tudod vállalni a koncertet?
- pill.
Majd egy kis idő múlva:
- Sajnos nem.
- Kár. És március 4-én?
- pill.
Frászt lehet kapni, főleg, ha sietsz. -
-
CB
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #101 üzenetére
Naptár nézegetése közben időpontot egyeztetsz egy facebookos csoportban.
Ez nem életszerű. Vagy facebook, vagy naptár. Ez eddig is működött, igaz, be kellett menni a háttérbe küldött alkalmazások közé.
Írsz egy leírást egy tárgyról, aminek a képét nézheted közben.
Talán ez jó lehet. Rápillantasz a képre, és írhatod tovább amit akarsz. Ez O.K.
Netezel, miközben látod a focimeccset élőben.
Ez sem életszerű, hacsak nem vagy kancsal. Vagy netezel, vagy focit nézel. Ha meg csak hallgatod, akkor minek foglalja a képernyőd egy részét?
Ezek nem voltak túl meggyőzőek.
Kérek még példákat, mitől lesz csúcs vétel a G6 osztott képernyő lekerekített sarkokkal? -
Keem1
veterán
Félreérted, nem erről van szó. Hanem arról, hogy a YouTube-ot videóra találták ki (és reklámokat tolnak a képedbe, amiért ingyenes), míg a Spotify (és rengeteg egyéb más hasonló alternatíva) zenére lett kitalálva. A Spotiért vagy fizetsz, vagy a füledre (és nem a szemedbe) küldi a reklámot, cserébe megy háttérben. Az már tényleg hab a tortán, hogy a Spoti fizetős verziója (én 800 forintot fizetek havonta) teljesen más minőséget képvisel.
Itt már mondták páran, hogy van olyan, ami csak a YT-on van fent, én ezt is megértem, de más az, ha valaki igénytelenség miatt hallgat ott zenét (pl. olyat, ami a zenestream szolgáltatásokban is meglenne). Itt inkább ez utóbbival van a "probléma" (azért idézőjeles, mert engem a megjegyzéseim ellenére nem zavar, sőt rohadtul nem is érdekel, csak elcsodálkozom rajta). Még egyszer hangsúlyozom: nem az alkalmi, vagy csak és kizárólag YT-n fent lévő dolgokról van szó.
Nekem sincs millás hangcuccom, az egész rendszer a számítógépen kívül kb. 70 ezret tett ki, és ebben a BT transmitter (tévénél) is benne van.
Tényleg, itt az az elkeserítő, ha valaki azért hallgat ott zenét, mert nem próbál keresni megfelelő alternatívát. Van ilyen ismerősöm nekem is. Pedig zenestream szolgáltatásból rengeteg van, az emberek nagyobbik fele megtalálná a megfelelőt ezek között. -
-
Silεncε
őstag
Ez most off lesz, de mindegy: miért olyan hihetetlen ez? Nem mindenki vájtfülű, én is sokáig youtube-ról hallgattam a zenét (mostanában Spotify-ra átszoktam), és az égvilágon semmi különbséget nem hallok a kettő között. Komolyan hihetetlen, ha valakinek nincs millás hangcucca meg nem flac-et hallgat, az nem ember...
-
enemi
senior tag
Olyan ez mint a "azért puha,hogy neked ne fájjon"...Valahogy meg kell magyarázni,eladni.
Nézegettem az s6-osom (5.1 inches) mellett az s7edgem (5.5 inches) ez meg mennyi? 5.7? Még 0.4 inch se akkora nagy különbség,hogy ezzel magyarázzák,nemhogy az 5.5-höz a plusz 0.2... Biztos nem ez lenne amivel meggyőznének. -
válasz
DeathAdder #99 üzenetére
Igen, tényleg elkanyarodtunk a témától.
Én először a 38-as hozzászólásra reagáltam, hogy néha van értelme annak, hogy a YT háttérben zenél.
Majd később kifejtettem, hogy a Youtube, mint zenelejátszó, miként tud hasznos lenni.
De száz szónak is egy a vége, tényleg förtelem YouTube-on zenét hallgatni.#100 CB:
Naptár nézegetése közben időpontot egyeztetsz egy facebookos csoportban.
Írsz egy leírást egy tárgyról, aminek a képét nézheted közben.
Netezel, miközben látod a focimeccset élőben.
És még sok más lehetőség. -
CB
senior tag
Írjatok már példákat, miért jó ez az osztott képernyős mód!
Ha csak nem kancsal az ember, egyszerre csak egy dologra lehet figyelni nem?
pl. egyszerre filmet nézni, és fórumozni úgy, hogy mindkét dologra 100%-ig figyelj, úgysem lehet. Akkor meg minek?Szerintem egyébként - még ha lenne is olyan példa, ami szerint hasznos - az emberek alig pár százaléka használja. Akkor meg minek erőltetni?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #80 üzenetére
Szóval te teljesen más okokból hallgatsz jutóbon zenét
Nekem is van egy komolyzenész barátom aki sok remekművet csak a jútúbon tud megmutatni, de itt már nagyon el lett kanyarodva a témától.Az ok amiért az emberek jutúb appon rosszabbik esetben még telefonon kihangosítva is hallgatnak olyan kommersz, populista zörejeket (majdnem azt írtam hogy "zenét" úristen
), amik költői túlzással még kiskegyedből is letölthetők sokkal prózaibb oka van, ami nem más mint a kényelem, lustaság és igénytelenség
Akinem nem inge....
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #96 üzenetére
Évek óta így működik minden cégnek a telefonjainál. Nem nehéz rájönni hogyha már több oldalon is ugyanaz az információ lát napvilágot ennyivel a megjelenés előtt akkor azt már készpénznek lehet venni.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tomboy0013 #93 üzenetére
Hát persze
Majd a bejelentésnek hiszek inkább.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory #89 üzenetére
Ennyivel a bejelentés előtt már a valós információk szivárognak mindig, tehát nyugodtan hihetsz ezeknek.
-
judas13
veterán
Csak megmosom a hajam és már indulok is a bótba egy ilyen faszergányos eldzsí fjicsörért!
-
Ruzcak
tag
1000x hamarabb egy ilyen mint egy galaxys.
Meglátjuk az s8 +p10 mekkorát dobbant.Amit meg akksi terén művelnek vicc.
A 3-4 generációval ezelötti technológiát pakolják még mindig -.- -
Xaels
félisten
válasz
3kattintás lementeni mp3-ba a hangsávot. Baromira erőforrás pazarlás minden alkalommal YT-on hallgatni zenét.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #88 üzenetére
Tényleg. Mondjuk majd annyi lesz, amennyinek be is jelentik, szóval én az ilyen bulvárokat kerülöm messziről.
Amúgy ha igaz, akkor a 3200-as sem túl combos.
-
válasz
ForRedGlory #86 üzenetére
MA Napi Bulvár tegnap előtti kiadása szerint aggodalomra nincs ok
-
Blizzardking
őstag
Nekem sokáig ez volt az egyik legfélelmetesebb film amit valaha láttam. Kissrác koromban néztem egy kempingben éjjel, fekete fehér tévén, és úgy emlékeztem rá, mint valami szörnyűségesen félelmetes robotos scifire. Felnőtt fejjel megnézve ugyanazt éltem át amit te, de (még felnőttebb fejjel
) el kell azért ismernem, hogy a korához mérten odatették magukat az alkotók. Csak hát az elvárások ugye...
Mint itt is sokszor ugye... Legyen olcsó, bika proci, B20, minimum 4000-es aksi, hibátlan többobjektíves stabilizátoros kamera lézeres autófókusszal, fém ház, 3 év garancia, hetente frissüljön, kifelejtettem valamit? -
ForRedGlory
félisten
Érdekes lesz a telefon ilyen nyújtott kijelzővel. Még akár jó is lehet, de az LG tesz bele egy 2800-as akksit, aztán ,lőttek a projectnek.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
Csak trollkodik, ezerszer el lett már magyarázva. Hagyd.
-
-
törölt tag
válasz
Csinálhatnának neki egy olyan részleget, aminél nincs videó egyáltalán, hanem csak normális kódolású hanganyag.
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #72 üzenetére
Mondjuk azért különbség van aközt, hogy időnként rákényszerülsz, meg aközt, hogy egyesek azon hallgatnak elsődlegesen zenét. És még nem is a bitráta miatt, bár az sem valami jó yt-on, de ez egy videómegosztó. Zenére használni kb olyan, mint couchsurfinget társkeresőnek használni.
-
enemi
senior tag
válasz
Blizzardking #77 üzenetére
Bakker...tegnap néztem huszon-harminc év után először az Amerikai Ninja 2-t.... Hááát...nem kicsit gagyi film... Pedig akkor a legnagyobb hű,meg há volt... Megöregedtünk,nah!
-
Blizzardking
őstag
válasz
tomboy0013 #76 üzenetére
VHS = nindzsafilmek + Chuck Norris + Rambo
Chuck Norris + Rambo > bluray -
tomboy0013
veterán
válasz
SkyLine3000 #75 üzenetére
Jó hát régen a vhs is jó volt videóknál. Ma már azért azt sem szívesen nézi az ember ha van lehetőség könnyen jobb minőségben megszerezni a filmeket.
-
SkyLine3000
addikt
Látszik, hogy itt sokan már azt sem tudják, mi az a kazetta... A franc sem foglalkozott bitrátákkal, meg khz-ekkel...
Másoltuk a kazettákat, aztán romlottak a bitráták, meg mittoménmik rendesen.
Mekkora királyság volt, amikor másolt kazin hallgattam meg először a Master of Puppetset 88-89 körül. Rohadtul nem érdekelt, h milyen volt a minősége. A lényeg a ZENE volt rajta!
Én is szoktam yt-n hallgatni zenét kihangosítva, ha úgy adódik. Lehet röhögni.
Persze ez nagyszerű dolog, h már telón is lehet minőségi zenét hallgatni egy jő fülessel.
Ja és igen. A jó kis walkman-ek. Még van pár itthon gyerek koromból. Van bringára felszerelhető is, két beépített hangszóróval. -
Ami a zene minőségét illeti, én is ezerrel támogatom a stúdió minőséget, de a Spotify-n nem igazán fent a Duport 7-es cselló etűd.
És általában nagy segítség, ha nem csak kotta áll rendelkezésre, mielőtt megtanulnék egy darabot...
Amúgy a szabadidőmben, ha zenét hallgatok, nem megyek a CD minőség alá.
De igazad van. A jó zene egy régi Walkman-on is jó. -
válasz
Dr. 444Hertz #72 üzenetére
Felesleges magadra venni a minőségbuzik méltatlankodását, a jó zene mindig fontosabb mint a bitráta vagy mittudomén
-
Akkor most mondok neked egy "viccet":
komolyzenész vagyok, és sokszor olyan ritka műveket kell meghallgatnom egy-egy zenekari próba előtt, ami hanganyag formájában csak YouTube-on található, máshol nem.
Igen, ürülék a minőség, de több millió klasszikus zenész számára gyakran nincs más lehetőség.
Remélem, jót röhögtél ezen.#54 tomboy0013: persze tudom, én csak a tévés példára reagáltam
-
-
-
atikó
őstag
Az alkalmazasokra leszek kíváncsi higy hogyan fogják támogatni ezt a kép szabványt.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Dreadloord #59 üzenetére
Nekem is ez ugrott be először. Mondjuk lehet, hogy csak a sarkokat vágja le.
-
moleculez
veterán
Vannak szituk, amikor jól jön(ne) az osztott képernyő, bár inkább tabon látom értelmét, és ott is lebegő ablakos formában, szabadon átméretezhetően. A valós multitasking meg elvárás, igazán megtanulhatnák már a rendszerek, hogy miket használok, és azokat ne zárogassa be.
-
törölt tag
válasz
Dreadloord #59 üzenetére
Nem iOS ez, hogy a képarány probléma legyen...
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #58 üzenetére
Ezt sajnálom benne, egyébként 90%-ban én is Spotify-t használok. Vannak mellette offline zenéim is, de van, amire marad a YouTube. (Valószínű leszedhetném ezeket is, de ennél fontosabb dolgokra sincs időm.)
Egyébként más jellegű videóknál sem olyan ritka, hogy maga a videó rész érdektelen számomra, illetve az audió miatt szeretem. Ezeket én a háttérben hallgatom.
-
Dreadloord
senior tag
Furcsállom, hogy még nem jött elő, de:
A play áruház néhány millió APP-ját ki fogja átírni erre a képarányra? (senki) Az alkalmazások 99%-a fekete kerettel fog menni...
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #53 üzenetére
Ahogy a kolléga írja, erre vannak ingyenes alkalmazások (Spotify, Deezer, Mixradio, és még lehetne sorolni). Jó hogy nem Netflixen hallgat valaki zenét
Ezért utálom amúgy a yt-ot, mert részben az ilyen emberek kiszolgálására alakítják, nem pedig úgy, hogy egy ténylegesen jó videómegosztó legyen. Ajánlott klipek még mindig teljesen véletlenszerűek, és olyanokat ajánl, aminek semmi köze sem az én szokásaimhoz, sem az éppen nézett témához, attól meg milyen messze vagyunk még, hogy egy videóban elhangzó referenciákat ajánlana fel, hogy megnézhesd... Bezzeg playlist az van, shuffle funkcióval, nagyon hasznos, ha csak azt akarom, hogy tök mindegy mi menjen, erre a tévé is jó. Ráadásul egy (rossza) kattintásra elfelejti a listákat, amit mondjuk 10 perc alatt kattintgattam össze, hiába vagyok bejelentkezve.
Az osztott képernyő jól hangzik, amíg arra gondolsz, hogy csak a két app van a képernyőn, és ilyenkor az 1:1 képarány is praktikus, csak arra nem gondol általában senki, hogy amint megnyitsz egy jegyzettömböt, felugrik a billentyűzet, ami önmagában elveszi a fél képernyőt majdnem, szóval ha még írni is akarsz, akkor az egyik appból egy nagyjából 1 centis lőrést fogsz látni, ami nem sokra jó sajnos. Egy tableten még elmegy ez a lebegő billentyűzetes kialakítással, vagy fizikai billentyűzettel, de telefonon ilyesmi nem annyira működik.
-
Keem1
veterán
válasz
"Vannak emberek, akik Youtube-on hallgatnak zenét"
Ne vicceljünk már, ez komoly? 2017-ben?
192 kbps? Az nem zenehallgatás. Vannak erre dedikált szolgáltatások, ha már valaki nem akar érte pénzt adni (Spotify). -
tomboy0013
veterán
válasz
Másik app-pal tudják háttérben futtatni a YouTube-ot. Most úgy csinál mintha 1 perc alatt nem lehetne kiküszöbölni a gyári YouTube app ezen hiányosságát... Ez Android itt bármit meg lehet csinálni amire egy okostelefon képes lehet.
-
-
Ádám16
addikt
Csak nyisson valamivel az S8 ára alatt. Nekem nagyon bejön az eddigiek alapján.
-
-
macii97
senior tag
Miért jó, hogy a kijelző sarkai le lettek kerekítve?
-
mackoapo11
aktív tag
Teljesen egyetértek a fentebb hozzászóló szagértö kollégákkal,érthetetlen,hogy a samun kívül minek gyárt más telefont. Az étel funkciót is ök vitték tökélyre. Recept kinéz, telo töltöre dug,kijelzövel lefelé lerak,rá a fazék és már rotyoghat is a bableves.
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #29 üzenetére
Szerintem állati jól néz ki. Az LG nagyon elkeseredett lehet, ha meghallgatta a fórumok G2 visszasírását.
-
Chevalier
tag
válasz
tomboy0013 #29 üzenetére
Slácok hol a lézeres távolságmérő
-
Fall-N
veterán
A képarány még hagyján, de ez a lekerekítés egy baromság. Tényleg ahogyan írták előttem LG nem tudja merre menjen tovább. A fém ház viszont tényleg hasznos előre lépés.
-
Mr.Silkó
veterán
Ez is olyan dolog, amit állítólag sokan használnak, de nekem például totál felesleges. Sosem használtam, pedig az S4 kivételével megvolt a teljes S széria, ahogy az egykori iPhone-omban sem éreztem nagy szükségét a gigafícsörként előadott nyomásérzékenységnek.
-
A.K.
tag
válasz
errorcode06 #2 üzenetére
az akkumulátor üzemidő mond neked valamit?
-
Aryon87
félisten
válasz
tomboy0013 #29 üzenetére
Jo lesz ez, sikeresebb lesz mint a G5 volt ugy gondolom. Tetszik. A lekerekitett sarkak a kijelzoben szokatlan latvanyt mutat.
-
Quqesz
nagyúr
G2-n már vokt másidik app, ami kis ablakban mehetett. G4 esetében volt már osztott képernyő, re ezek az ui részei voktak. Amúgy Jacisnak igaza van, sokan használják ezt a lehetőséget.
-
moleculez
veterán
válasz
Blizzardking #24 üzenetére
Amúgy mennyire életszerű, hogy a kamerának, meg a képszerkesztőnek egyszerre kell futnia? Okos dolog az osztott képernyő, de ez pont nem az a 2 app sztem.
-
Hehe. Jó kép.
-
Blizzardking
őstag
"a Square Camera funkcióval az egyik képernyőfélen lehet az 1:1 arányú témát beállítani, a másikon pedig a fotót szerkeszteni"
Fotó szerkesztéskor mi szükség van a fél képernyőt kitakaró kamerára?
Tipikusan ez az a két felhasználás ahol tökéletes az ide-oda váltás, mert mindkettőt jobban lehet csinálni minél többet lát az ember a képből, plusz amíg a szerkesztéssek tökörészek, nem eszi az aksit tök feleslegesen az élőkép azon a részen ahol épp semmit nem csinálok. -
2o1i
senior tag
Nem tudom erre mekkora szükség van. Én pl soha nem használtam osztott képernyőn semmit. Tableten sem.
Az meg, hogy még nyúlik a kijelző... Remélem nem fognak mellé, mert szeretem az LG-t és a G2 után talán ismét benevezek egyre!
Meg kell majd nézni tesztben és főleg élőben. -
tomboy0013
veterán
válasz
Crafter32 #16 üzenetére
Ez eddig is működött, csak nem a gyári youtube app-pal, legalábbis root nélkül nem. Ehhez semmi köze az androidhoz, ha úgy írják meg az app-ot, hogy futhasson a háttérben akkor futni fog. Én pl Firefox-on youtube-ozok ha épp nagyon szükségem van arra, hogy a háttérben menjen, bár a videókat általában nézni is szoktam
-
krystman
őstag
Ez mibe különbözik amit a Samsung telók tudnak? Egy régi S4 is tudja az osztott képernyőt!
-
jacis
nagyúr
"egy nagyon szűk hardcore réteg van csak akik telefon méretben osztott képernyőn mókolnak majd" -ebben a pillanatban is úgy használom a telefonom. Felül megy egy youtube videó az alsó részen meg írok Neked.
Nagyon sokan fogják így használni ebben biztos vagyok. Nagyon hasznos dolog. -
Aryon87
félisten
Alakulgat, mar varos nagyon a G6, minden featureval egyutt. Sikeresebb lesz mint a G5 ebben biztos vagyok. Mondom ezt G4, G5 utan..
-
slimshady
senior tag
Aláírom, jó a multitasking megléte, de használja telefonon, rendszeresen?
-
tomboy0013
veterán
Remélem a kamera nagyon jó lesz, már cserélem is az 5X-et. Ügyesen adagolja az infót az LG, meghozta a kedvem a vásárláshoz.
-
Nem igazán értem, hogy eddig miért nem cuppantak rá erre. A legtöbb telefon fizikai mérete amúgy is kb 2:1 arányú, így evidens is ez a képernyőméret.
A képszerkesztés egyébként az is lehet, hogy egy képen körbevágom a gyereket, majd kicsit állítok a színeken, hogy aztán elküldjem a feleségemnek, ahogyan a babakocsiban a fejére húzza a takaróját (ez csak egy példa, ami ma volt egy másik képpel egyetemben délelőtt). Szóval a képszerkesztés az ne mcsak photoshop lehet, hanem egyszerű műveletek is, amikhez nem fogom áttöltögetni a képet gépre és vacakolni vele, amikor a telefonról is megtehetem másodpercek alatt.
-
Rover623
félisten
"Étel és mozgó GIF mód is érkezik"
Csak én vagyok ilyen maradi, hogy nem tudom mi az, milyen az az "étel mód"?? -
JoeYi
őstag
hjaj szegények, földbe állnak mint a HTC. Egy ilyen fícsörrel nem lehet eladni többet, egy nagyon szűk hardcore réteg van csak akik telefon méretben osztott képernyőn mókolnak majd. #Szerintem
De nem baj, Az LG a G2 G3 óta nem látja az utat, ha pedig nem megy, akkor nem kell erőltetni. Mikró és TV gyártásban még mindig jók, oda kell önteni a pénzt.
-
errorcode06
őstag
Szóval.
6 főverzió után eljutottunk a valós multitaskhoz. BRÁVÓ! Könnybe lábadt a szemem, ja mégsem...
-
enemi
senior tag
Nem akarok nyitó hozzászólni,de "a másikon pedig a fotót szerkeszteni" mejbevágott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest