- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Én semmire nem tudom használni, pedig már az első Note 4.1 JB frissítése óta olyan telóim vannak ami támogatta az osztott képernyőt.
Ha chatelek egyik osztott ablakban akkor a klaviatúra szinte teljesen kitakarja a kijelző azon felét, és nem, én sem tudok egyszerre két dologra figyelni.
Amit sokkal jobban szeretek az a 7.0-val jött, illetve előtte a custom romoknál is volt hogy alkalmazásváltóra dupla klikk és villámgyorsan vált a legutóbbi két ablak között. Ezt a funkciót chateléskor, böngészéskor gyakran használom, de az osztott képernyőt soha, pedig kézre esne de egyszerűen nem könnyíti meg a napi tevékenységeimet.
27"-es monitoron sem használom az osztott módot windowson, az alt+tab sokkal faszább kombináció minthogy korzurroal vagy érintéssel mindig átklikkeljek az éppen használni kívánt ablakba.Valakinek igen hasznos ez, ezt tiszteletben tartom, de én tökéletesen megvagyok nélküle, pedig elég sokat ülök napi szinten a telón
-
DeathAdder
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #80 üzenetére
Szóval te teljesen más okokból hallgatsz jutóbon zenét
Nekem is van egy komolyzenész barátom aki sok remekművet csak a jútúbon tud megmutatni, de itt már nagyon el lett kanyarodva a témától.Az ok amiért az emberek jutúb appon rosszabbik esetben még telefonon kihangosítva is hallgatnak olyan kommersz, populista zörejeket (majdnem azt írtam hogy "zenét" úristen
), amik költői túlzással még kiskegyedből is letölthetők sokkal prózaibb oka van, ami nem más mint a kényelem, lustaság és igénytelenség
Akinem nem inge....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest