Ilyen lesz a multitasking az LG G6 megnyúlt képernyőjén

A 18:9-es, vagyis 2:1-es képarány előnyt jelenthet két alkalmazás egyidejű megjelenítése esetében.

Az LG úgy döntött: felesleges titkolózni és ideje nyíltan beszélni a jövő vasárnap bemutatkozó G6 ígéretes újításairól. A masina 5,7 hüvelykes, 18:9-es képarányú és 1440 x 2880 pixeles Full Vision megjelenítővel érkezik. A függőlegesen megnyúlt panel a korábbiaknál is jobban dominálni fog az előlapon, a sajtóközlemény széltől szélig érő kijelzőről beszél.


Ez a hivatalos képernyőkép megerősíti: a sarkaknál lekerekített lesz a 2:1 arányú, Full Vision megjelenítő[+]

Több ez egyszerű dizájnújításnál: az LG UX 6.0 rendszerfelület igazodni fog a képarány nyújtotta lehetőségekhez, igaz ez a szövegközpontú és a multimédiás alkalmazásokra is. A korábbi LG készülékekben is meglévő, az Android 7.0-tól pedig operációs rendszerszinten is elérhető multitasking lehet a legfőbb nyertes: két appot egymás fölé vagy mellé téve 1:1 arányú, szebben megfogalmazva négyzetes felület jut mindkét szoftvernek, erre az alábbi termékvideó is ráerősít.

A négyzetelv fog érvényesülni a kameraalkalmazásban is: a Square Camera funkcióval az egyik képernyőfélen lehet az 1:1 arányú témát beállítani, a másikon pedig a fotót szerkeszteni. Étel és mozgó GIF mód is érkezik, az elkészült képkockákból pedig mindenféle kreatív dolgot össze lehet majd rakni, például mozaikszerű háttérképet. A G6 és a UX 6.0 február 26-án mutatkozik be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés