- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajd
tag
Ez a noccs, nem noccs kérdés érdekes módon annyira előtérben van, hogy a gyártók nem hagyhatják figyelmen kívül (főleg hogy senki nem kérte őket) Egy csomó dolog meg elsikkad közben, mert senki nem lázad ellene. Ott van pl a kijelző sarkának kerekítése, amivel egy csomó képpontot ellopnak a felhasználótól, pedig én azt is kifizettem!! Lázadjunk a sarok ívesítés ellen! Vagy az akksi cserélhetőségét is elvették a vízállóság oltárán.Ja nem. Azt csak úgy... Én személy szerint mondhatjuk, még a szelfizésnés is kevesebbszer ejtem vízbe a telefonomat.
Eltűnnek a jack bemenetek, meg az 5" alatti kijelzők is lassan.
Áhhh, xar az egész...
(amúgy +nem, mert ott van ellenben a vezeték nélküli töltés, az amoled kijelző, a 90% körüli kijelző aránnyal, nfc, e-SIM, vagy a kompakt fényképezőket simán lenyomó kamera mostanság)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest