2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Ilyen lesz a kilyukasztott Huawei Nova 4

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: WinFuture

A gyártó előzetese és a lebukott prototípus után befutott a közelgő phablet minőségi renderképe. A Nova 4 élő műsorban is megmutatta magát.

Hirdetés

A méretes és cseppszerű szenzorszigetek után valamivel elegánsabb kivitelt hozhat az apróbb kameraluk, és már meg is indult a versenyfutás az elsőségért. A Samsung már bemutatta Infinity-O paneljét, viszont a Huawei előbb leplezhet le kamerakivágásos mobilt, amit sejtelmes előzetes formájában már megmutatott.

A Nova 4 egy kínai online műsorban
A Nova 4 egy kínai online műsorban (forrás: WinFuture)

Emellett a telefont a kínai tömegközlekedés kellős közepén is lencsevégre kapták, és ha ez se lenne elég, a Nova 4 néven várt, LCD panellel szerelt phablet felbukkant egy online műsorban is. Bár elsőre a megmaradt képernyőkeret jókorának tűnik, láthatóan tokba lett csúsztatva a készülék, csupaszon elegánsabbnak ígérkezik.

A Nova 4 Ben Geskin renderképén
A Nova 4 Ben Geskin renderképén [+]

Ehhez pedig Ben Geskin alkotott jó minőségű renderképet, és valóban: a méretes bevágáshoz képest a kameraluk és a keskenyebb kávák előnyösebb küllemet eredményeznek. A WinFuture szerint a Nova 4 LCD paneljét a BOE szállítja be. Az előlapon értelemszerűen egy, hátul viszont várhatóan három kamera lesz.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.