- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
Hát nem tudom, engem abszolút nem hoz lázba, sőt szerintem külsőre okádék. De kinek mi. Én nem tolakodok érte az biztos. A funkcionalitás az meg megint más kérdés. Ha normálisan root-olható lesz akkor ha van hozzá akkor MIUI-t neki, vagy CM-et aztán csá, de nem hiszem, hogy fogok rohanni új telefonért, hogy lehessen h**izni az 5.0-ra. Bár talán a meglévőre is kijön, de lehet kihagyom. Az én telefonomon annyit nem fog hozni, hogy érdemes legyen mojolni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Igy sem lesz flame, a szerintem meg alapbol odaertendo egy forum osszes commentjehez. A Flame on meg egy idezet (Fantasztikus negyes, Faklya, mind1)
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
daniel909
addikt
Hát szerintem az eredeti felület jobb sokkal. Bár az előző lg guinal jobb azért. De nem tökéletes.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
ddaydome
senior tag
Fantasztikus előny ez a kinézet! Emlékszem még régebben mindenki a szögletes egyszerű windowstól hányt azt akkor most mi van? A Hieroglifákról már nem is beszélve........ Óriási előrelépés.
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Danny365
őstag
Itt van még pár screenshot. Egyébként már 5.0 kdz is van már, igaz, csak a koreai modellhez.
-
Totheground
addikt
Valahogy nem jön be. Pedig részleteiben tetszik, de nem áll össze egésszé.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Márko88
aktív tag
válasz education #36 üzenetére
Az jó, van akinek piszok gyors. Kettőt fogtam eddig, egyik a hìvàsnaplót alig töltötte be, másik gyors volt. Néztem még én is a G3at de a fórumban sok embernek hibàs volt és bánták a vételt..van aki meg él-hal érte.
[ Szerkesztve ]
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Isual
veterán
válasz education #33 üzenetére
Ha elolvasod a feletted lévő hszt, megértettem. Nem volt sokat a kezemben, nekem reccent. Nexus 5, M8 smoothabb volt. Mókolásról nem tudtam, teljes mértékben elfogadom, elfogadtam a felhasználó véleményét.
Még valaki, akinek G3-a van?!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
zoleeno1
veterán
Ja, mert haverodnak a cat6-os 805-ös van? Mert ugye nálunk, hivatalosan a 801-es van forgalomban
Egyébként néztem összehasonlító videót a 805 vs 801 között, kb a nullával egyenlő a különbség a kettő között használat közben Már, ha a videónak hinni lehetMárko88: pontosan, én így szoktam
(#36) education: Neki hiába magyarázod, az összes topikba beírja, hogy minden xar és a hátécéje a best...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
education
tag
Szerintem meg kell erteni amit masok irnak, a tulajok.
A telefon tarcsazo menujeben egy muveletnel lassabban valt az elso megnyitasnal, a tarcsazo elso hasznalatakkor, utanna soha tobbet nem veszed eszre. Honapokkal ezelotti vasarlaskor sem vettem eszre, csak a forumot bongeszve lettem ra figyelmes.
- Nincs koze a felbontashoz, 10 db szam es 5 db egyeb karakter van ilyenkor a kepernyon.
- A legigenyesebb nagyfelbontasu jatekok futtatasakkor "vajsiman" dolgozik, nem roccen meg.
Na ez a lenyeg, igy osszefoglalva.[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
-
zoleeno1
veterán
Mert a barátod lusta olvasni és rászánni fél órát, hogy ne akadjon
Ezt a "kevés a snapi 801 ehhez a felbontáshoz" (nem 805, amit írtál) marhaságot felejtsük már el könyörgöm... Ezerszer le lett írva, hogy ez nem igaz. Max rosszul van optimalizálva a rendszer... végre kell rajta hajtani 1-2 mókolást és máris szuper lesz Igen, most jöhetnek azok a kommentek, hogy egy flagship telót ne kelljen mókolni, hogy jó legyen. Én úgy voltam vele, hogy az egyik legszebb teló amit láttam (ez persze ízlések és jól pofán verlek kérdése), nekem megéri, hogy rászánjak egy kis időt, hogy smooth legyenHonor Magic5 Pro
-
Isual
veterán
válasz Tejberizs76 #6 üzenetére
Barátomnak van és bizony akad. Snapi 805 alatt a QHD túl sok a hardvernek. Amúgy szvsz overkill is, de nyilván ezt ki ki döntse el maga.
M8 smooth, legjobban optimalizált 801-es teló. Tényleg rendben van, ha a kamerát hobbifotózásnál nem gondolod komolyabban
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
babkukta
senior tag
válasz kisgergely80 #21 üzenetére
Az LG felébredt a mély álmából, elég jó lett a supportja. Sztem nem kell félni, elég sok készüléke fogja megkapni az 5.0-át
Üdvözlettel, Tibi
-
Oppenheimer
nagyúr
Kérdés, hogy mi lesz az animációkkal. Vajon elkúrják a saját felülettel a rendszert, és akadni fognak, vagy szimplán kiveszik őket?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Narxis
nagyúr
válasz kisgergely80 #21 üzenetére
G2 Mini is megkapja, magyarországi LG szerint csak gondolom nem idén.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kisgergely80
tag
Itt is csak azt írják, h számítani lehet rá. Az LG facebookon annyit írt, h a G3 megkapja idén és ezt követi a G2. Ennyi, amit tényként lehet kezelni. Ugyanakkor a G Pro 2 és a Flex is megkaphatná bőven, de ezek csak találgatások. Véleményem szerint, csak a Pro 2 fogja megkapni még (talán).
-
sixpak
nagyúr
Itt azt írják, hogy a G3, G Pro 2 és G flex...
Én G Pro2 user vagyok, remélem igaz a hír.
Mondjuk egy másik oldalon láttam a dzsítú-t is említve ez ügyben....mondjuk itt.
Itt meg a G Pro2 nincs a listában...vicces lenne, ha a G2 és a G2 mini megkapná, a G Pro2 meg nem.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
törölt tag
Én egyáltalán nem várom annyira azt a Lollipopot. Nem ezért választottam az Androidot.
-
ablack
senior tag
Vajon a G2 is meg fogja kapni ezt a felületet?
-
hallerlaller
addikt
Szerintem is eléggé összehányt.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
csordas11
aktív tag
Custom romot rá és heló!
-
kisgergely80
tag
Remélem, h futnak még pár kört. Ez így elsőre olyan, mintha nem lenne kedvük a lollipophoz igazítani az ui-t.
-
Fr0z3n
őstag
Vagy esetleg megint CM mod lesz ez a külső?
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem a Lollipop a stock droidos telefonokon lesz csak igazán átütő. A gyártók meg csak elcseszik a saját felületeikkel.
Egyébként én itt nem látok olyan érdemi változást, amire annyira várni kéne. Persze használat közben biztos más a dolog.„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Márko88
aktív tag
válasz Tejberizs76 #6 üzenetére
Az én válaszomat tudod M8 smooth, nincs lagg egy akadás sincs. Tökéletes telefon.
[ Szerkesztve ]
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Tejberizs76
tag
Agyalok egy G3-on, de a felület és az ikonok nem igazán tetszenek. Laggol még a teló? Érdemes megvenni? HTC M8?
-
assemble
addikt
Hat, a vanilla lollipophoz kepest igen ocsmany..
Ha keppel kene jellemeznem: -
laverdadb
tag
Van mit rajta még csiszolni...
-
jacis
nagyúr
Ezért kell G3-at venni
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
helixP
nagyúr
Szép-szép, de az a ciánkék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest