Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rosszfiu18

tag

válasz Isual #37 üzenetére

Én átváltottam Art futtatókörnyezetre, töröltem egy csomó gyári appot, amit nem használok egyáltalán és fut a háttérben, itt ott állítgattam a fejlesztői módnál (kivettem az animációkat) és figyelem, hogy ne fusson rengeteg app a háttérben és bizony egyáltalán nem laggol a készülék! Féltem Tőle Én is, bár volt olyan, ami eléggé laggolt,ezt a telót a Tmobile-nál nyomkodtam, nem a kiállított darabot, hanem egy előttem kibontottat! Telenornál hasonlóak a tapasztalataim, de az csak kiállított készülék volt, így inkább vettem egy gyári független 16/2-est, ez nincs tele a szolgáltatós appokkal, amik lassítják a telót (tudom, szoft csere, eltűnik...de gyári állaotú készülékről beszélünk)!
    - Quick Circle tok nagyot nyom a készülék kinézetén és mindennapi használatában, így mindenképpen csak ajánlani tudom ezt is!
    - Egy G2-höz képest -a sebességbeli különbségen kívül, mert a G2 jobban van optimalizálva- sokat fejlődött a kamera is, szép képek még gépen visszanézve is!
    - A hangminőség sokkal jobb, tisztább hangzás, erőteljesebb mélyek, max hangerőn sem képes (de ez függ a zene minőségén is)!
    - A kijelző talán egy kicsit fakóbb (de a fehér az fehér, a fekete talán szürkébb mint a G2-nél), de a felbontása és a fényerő eszméletlen! A Youtubeos 4k-s videókat nézegetve, a felbontás miatt, sokszor olyan érzése van az embernek, mint ha 3D-s lenne a videó!
    Nagyon Én sem látom az értelmét ennek a felbontásnak, nagyjából 1 évig használtam egy G2 32GB-ot, az a kijelző is tökéletes volt!
    A készülék mérete bőven megszokható, de nyilván egy G2 vagy egy N5 kényelmesebb a napi használatban!
    És ha minden igaz, nemsokára már frissíthető az új rendszerre!

Én a készüléket csak ajánlani tudom, remélem, hogy az Android L telepítése után sem fog megváltozni a véleményem, maximum csak megerősödik!

Remélem kimerítő választ kaptál! ;)

• zoleeno1

veterán

válasz Isual #32 üzenetére

Ja, mert haverodnak a cat6-os 805-ös van? Mert ugye nálunk, hivatalosan a 801-es van forgalomban :)
    Egyébként néztem összehasonlító videót a 805 vs 801 között, kb a nullával egyenlő a különbség a kettő között használat közben :) Már, ha a videónak hinni lehet :)

Márko88: pontosan, én így szoktam :K

(#36) education: Neki hiába magyarázod, az összes topikba beírja, hogy minden xar és a hátécéje a best...

• education

tag

válasz Isual #30 üzenetére

Szerintem meg kell erteni amit masok irnak, a tulajok.
    A telefon tarcsazo menujeben egy muveletnel lassabban valt az elso megnyitasnal, a tarcsazo elso hasznalatakkor, utanna soha tobbet nem veszed eszre. Honapokkal ezelotti vasarlaskor sem vettem eszre, csak a forumot bongeszve lettem ra figyelmes.
    - Nincs koze a felbontashoz, 10 db szam es 5 db egyeb karakter van ilyenkor a kepernyon.
    - A legigenyesebb nagyfelbontasu jatekok futtatasakkor "vajsiman" dolgozik, nem roccen meg.
    Na ez a lenyeg, igy osszefoglalva.

• zoleeno1

veterán

válasz Isual #30 üzenetére

Mert a barátod lusta olvasni és rászánni fél órát, hogy ne akadjon ;)
    Ezt a "kevés a snapi 801 ehhez a felbontáshoz" (nem 805, amit írtál) marhaságot felejtsük már el könyörgöm... Ezerszer le lett írva, hogy ez nem igaz. Max rosszul van optimalizálva a rendszer... végre kell rajta hajtani 1-2 mókolást és máris szuper lesz :K Igen, most jöhetnek azok a kommentek, hogy egy flagship telót ne kelljen mókolni, hogy jó legyen. Én úgy voltam vele, hogy az egyik legszebb teló amit láttam (ez persze ízlések és jól pofán verlek kérdése), nekem megéri, hogy rászánjak egy kis időt, hogy smooth legyen :)

Új hozzászólás Aktív témák