Hirdetés
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz johnyblaze #31 üzenetére
Elég lenne egy nagyobb telefon, ha lennének nagy telefonok, de nincsenek. Magas telefonok vannak, amik keskenyek/átlag szélesek.
8cm alatt/körül vannak a nagyobbak is, azon nem sok minden fér el. A Fold kinyitva majdnem 13cm, rengeteget számít. De ha összecsukom, akkor egykezes apróság.Egy Ipad pro 11 247.6 x 178.5mm. Félbehajtva lenne 12.5 x 17.8 cm vagy 24.7x 9cm. Egyik sem az a könnyen zsebrevágom méret. Arról nem is beszélve, hogy 470 gramm, hiába spórolták ki belőle az anyagot, foldable verzióban lenne inkább 500. Ki az, aki zsebben hordaná.
A gyenge tabletes szoftverben egyetértek, megmozdulhatnának az app fejlesztők. Ha terjrd majd ez a megoldás, akkor meg is fognak.
Az ár a probléma (bár annyira felmentek a normál telefonok is, hogy nincs óriási különbség), ha sikerül javítani a kezdeti hiányosságokat és nagy tételben gyártani, ez is be fog állni. -
francz'70
senior tag
..szerintem előbb utóbb kifut.
Pont ellenkezőleg, ez egyre inkább befut mint sem ki
Ne a tablethoz hasonlíts (egyenlőre) ez egy köztes megoldás, mivel zömében a média fogyasztás a lényeg, nem kérdés a létjogosultság. Mondjuk origami vonalon a hajtogatható térkép dizájn alatt már feltüntek tablet méretűek is, nem beszélve a kihúzható kijelzőről. Csak idő (rövid) kérdése, de ez a jövő. Egy jó 10 évvel ezelőtt a Note-ra is azt mondták (még itt a MA tesztben is) hogy jó, jó de igazából ez kinek/minek + még hatalmas is, összességében egy életképtelen koncepció ....és nézd meg ma.
Amúgy meg pont, hogy a Note tulajoknak mint pl. én, kimondottan alternatíva egy ilyen extra felület. Engem egyedül a vastagsága zavar egy kicsit, de gondolom idővel majd vékonyodni fog, ....remélem az ára is. -
Somatom
veterán
Ez a használati módtól függ. Két hetet itthon vagyok, aztán két hétre beköltözöm a kamionba. Nekem a tablet a mindenes. Abban egyetértünk, hogy ez a hajtogatós még kevés. Szeretnék a kettő helyett, egy eszközt használni, de nem 8 collon.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
blackcoffee
csendes tag
válasz johnyblaze #19 üzenetére
Pont ezt nem értik sokan. Nem számít hogy hány tablet + telefon jön ki az árából annak aki egy darab eszközt akar vinni magával a leheto legnagyobb képernyovel (és megvan a pénze hozzá).
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz johnyblaze #14 üzenetére
Én már nagyon szívesen lennék ennek a piaca. Egyedül az ár tart vissza abban hogy megvegyem, és egy kicsit a vízállóság hiánya. Viszont a form-factor abszolút bejön és hasznosnak tartom. Ha 300 ezerbe kerülne és valami alap cseppállósága lenne, akkor most rögtön rohannék a boltba érte, de 400-ért is komolyan elgondolkodnék rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz johnyblaze #14 üzenetére
Tabletet viszont igen, tollat támogat, jegyzetelni hibátlan.
Van ennek piaca bőven szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest