Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
johnyblaze #31 üzenetére
..szerintem előbb utóbb kifut.
Pont ellenkezőleg, ez egyre inkább befut mint sem ki
Ne a tablethoz hasonlíts (egyenlőre) ez egy köztes megoldás, mivel zömében a média fogyasztás a lényeg, nem kérdés a létjogosultság. Mondjuk origami vonalon a hajtogatható térkép dizájn alatt már feltüntek tablet méretűek is, nem beszélve a kihúzható kijelzőről. Csak idő (rövid) kérdése, de ez a jövő. Egy jó 10 évvel ezelőtt a Note-ra is azt mondták (még itt a MA tesztben is) hogy jó, jó de igazából ez kinek/minek + még hatalmas is, összességében egy életképtelen koncepció....és nézd meg ma.
Amúgy meg pont, hogy a Note tulajoknak mint pl. én, kimondottan alternatíva egy ilyen extra felület. Engem egyedül a vastagsága zavar egy kicsit, de gondolom idővel majd vékonyodni fog, ....remélem az ára is. -
francz'70
senior tag
Nagyon remélem, hogy az s-pennek is maradt hely, még ha utólag kéne megvenni akkor is.
Mondjuk úgy már eléggé felháborító lenne, a várható árképzés miatt meg férjen már bele....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest