Hirdetés
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
válasz blackcoffee #30 üzenetére
Nem hiszem hogy sok olyan ember van aki csak egy telefont használ mindenre.se számítógép,se tablet.
Szerintem"tablet"-nek a 7" nagyon karcsú.amikor manapság egy nagyobb telefon 6" + . Nem vagy vele beljebb.nekem a 11" ipad pro is kicsi volt egy idő után,ezért is váltottam. Továbbra sem hiszem hogy életképes a sztori.Akinek elég egy 7" annak valójában elég egy nagyobb telefon is. Plusz Ipad os-re vannak kifejezetten specifikus appok amik csak ipaden vannak ott még megértem,ha valakinek arra van szüksége.Androidon ilyen nincs szóval nem is nagyon indokolja a tablet meglétét. Pár ezer gondolom így is elmegy az újdonság varázsa miatt de szerintem előbb utóbb kifut.[ Szerkesztve ]
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest