- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Nem értem miért derülsz rajta. Én tényleg saját használatra vettem, szóval nem csak kipróbáltam, mint ahogy általában sokaknak az is elég a véleményformáláshoz.
Nekem nem felelt meg az alkalmazáskínálat mindennapi használatra. (Az én felhasználói szokásomhoz) Sok hiányzó program volt, illetve a meglévők minősége is jócskán lemaradt droidhoz/IOS-hez képest.
Az, hogy állandóan a mozgó pontokat láttam töltéskor, idegesítőbb volt mint a droidos mikroakadások. Ez nem az összefoglalók olvasgatásán múlik. Ez azért fájt különösen mert mindenki a WP sebességét ajnározta. (Biztos vannak droid fronton is olyan telók, amivel lehet szívni, szerencsére én nem futottam be ilyenbe az eddigi kb. 20 droidos telóm során...talán mert sok topikot és tesztet olvasgattam...)
Maga az OS, a csempék nekem speciel bejöttek. Más pozitívumot egyáltalán nem tudok mondani...kéremkapcsojjaki
-
South Velen
addikt
Imádom ezeket a hozzászólásokat, hogy "divat". Én 2 éve esélyt akartam adni a WP-nek, ráadásul akkor egy elég jónak számító 735-össel. Mobilos életem legszarabb 2 napja volt, mert addig bírtam a rendszerrel. Lehet, hogy ha nem Androidról jövök, akkor nem tűnik fel, hogy semmire se jó rendszer (appok hiánya miatt főleg), de az pláne aggasztó volt, hogy csontra ugyanazzal a hardverrel lassabb volt mint a droid (ja hogy a WP nem akadozik be pár törtmásodpercre, hanem helyette 2-3 mp-ig animációt tol, oké...). Szépnek szép volt, ahogy a 735 is egy gyönyörű készülék volt, de semmi más előnye nem volt semmivel szemben, hátrányai pedig kritikusak voltak, én igazából mai és akkori szemmel sem nevezném okostelefonnak ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest