Hirdetés

Ilyen az Android 7.1 a... Nokia Lumia 520-on?!

A Nokia Lumia 520 a Windows Phone-ok pályafutásának egyik legnépszerűbb darabja, mégsem az jut róla az ember eszébe, hogy egyszer majd biztos Android 7.1-t fut rajta. Pedig ez a pillanat is elkövetkezett, persze nemhivatalos formában, úgyhogy csak kellő bátorsággal és a kockázatok ismeretével fogjon bele a dologba az, aki régi Lumiáján új Androidot szeretne látni, a végeredmény így fog kinézni:

Hol máshol, mint az XDA Developers fórumán sikerült a zöld robotos rendszert a Windows Phone helyére haxolni, arrafelé különben is úgy cserélgetik a ROM-okat a hozzáértők, mint mások a Turbó rágó papírt. Számos funkció rendben működik, még ha nem is eszeveszett tempóban, persze teljes stabilitásra senki se számítson, elvégre a Lumia 520 nem mai csirke, és nem erre találták ki. Kuriózumnak viszont határozottan érdekes.

Előzmények

  • Kétféle méretben várhatjuk a Nokia D1C-t

    A középkategóriás felszereltségű mobil várhatóan kétféle kijelzőmérettel és kamerával kerül a boltok polcaira néhány hónap múlva.

  • Az Android 7.1.1 újdonságai

    A Nexus 6P-re kijött fejlesztői rendszerváltozat segítségével körbejárjuk, mire lehet az év végén érkező, első nagy Android Nougat frissítésben számítani.

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

Hirdetés