Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enonlui
tag
Hali mindenki!
Él még ez a topik. Azt látom hogy régen volt aktivitás. De van itt admin vagy gazda? Tudna esetleg valaki segíteni?
-
eferenc
csendes tag
Persze alin...
Valamikor meg is érkezik, egy ganyolt vacak.
Ez minőség! Ennyi pénzért abszolút megéri!
-
agyhalal
aktív tag
válasz
agyhalal
üzenetére
Röpke két óra alatt meg is találtam a megoldást, ha esetleg valakit érintene.
Az Androidos telefonon is bejelentkeztünk a Sonos appba a saját accountommal és hozzáadtuk a kezelt alkalmazásokhoz még egyszer az Apple Music-ot, de most már a lányom Apple ID-jával. Így jelenleg az ő telefonján a Sonos appban már ki tudja választani az enyém mellett a saját fiókját és látja végre az ahhoz tartozó zenéit. -
agyhalal
aktív tag
Én is bedobok egy kérdést, hátha valaki hasonló környezetben használja. Apple Music családi előfizetést használunk. Apple telefonokon nincs vele semmi gond, de a lányom Android telefonjára telepített Apple Music app nem tudja kitolni a zenét a Symfonisk-ra. Ez még talán nem is akkora probléma, bár jó lenne azzal használni.
Helyette a Sonos saját appját használja (regisztráció nélkül), a Böngészés pontban az Apple Music forrást kiválasztva. Viszont itt a My Music-ban nem a saját zenéi jelennek meg, hanem az enyémek. Ráadásul valószínűnek tartom, hogy az így hallgatott zenéi megjelennek majd az én előzményeimben és zavarna kissé, ha Rage Against the Machine után bedobna nálam egy Katy Perry-t
-
krysn95
csendes tag
Van, aki windows 10-el használ ilyet? Egyáltalán össze lehet kötni őket, hogy a média hangját erre tolja a win?
-
Andre1234
aktív tag
Sziasztok.
Valaki tesztelte már Samung Smarththings alkalmazással Samsung okostévével? Multiroom youtube opcióra gondolok hogy működik e? Köszi
-
szecska24
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Be, 2db-ot egy Sonos Beam társaságában. Satelitként üzemelnek TV használata közben, sztereoként zenehallgatás közben. Alexa támogatást kis trükkel megoldottam, így hangvezérléssel is működik szépen (ez a Beam funkciója). Hanggal meg vagyok elégedve.
-
alexandrosz
aktív tag
Tegnap óta tulaj vagyok én is.
Nagyon korrekt hang ennyi pénzért. -
alexandrosz
aktív tag
-
moma
őstag
válasz
alexandrosz
üzenetére
Jé tényleg. Ezekre gondolsz? eneby nézek reviewt róla. Mondjuk az jónak tűnik, hogy itt van hozzá aksi is, de az kivehető, cserélhető.
Az okosságából, ami előny, ahogy értem az a multi room és az, hogy a telefonnal kijöhetek a bluetooth rangeből akkor is szól. Más előnye van?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- Milyen NAS-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest