- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bopez
tag
válasz
ígyvanferi #77 üzenetére
Őszinte leszek hozzád, a legkisebb ha jól emlékszem 7 pont volt amit adtam, és csak azért mert már nem volt este meló után agyam csak arra hogy egy nagyjából valami véleményt összedobjak...
Való igaz sok érte mer tnem volt értékelhető, de inkább adtam rá pontot mert legalább indult rajta...
Kövezzetek meg nyugodtan elismerem hibámat, így sikerült -
válasz
ígyvanferi #77 üzenetére
Tőlem 1-et kapott
-
Dany007
veterán
válasz
ígyvanferi #77 üzenetére
Ja hogy sok!
Így már értem, bocs. Azt hittem kevesled.
-
Dany007
veterán
válasz
ígyvanferi #72 üzenetére
Mert az nem desktop modding hanem egy háttérkép kirakása. Ami max három gombnyomás meg még kettő, hogy ne legyenek kint ikonok.
Szerintem korrekt volt a zsűri. Sajnos ezen nem volt időm részt venni. De a korábbiak alapján nekem is az volt a véleményem, hogy a legtöbben egy ütős háttérképet kiraknak és kb vége is az egésznek.
Itt a modding a lényeg. Szvsz az, hogy miként tudod a mindennapi életben hasznos / fontos funkciókat design-osan, ízlésesen beleépíteni a desktopba. Aminek persze szerves része a háttérkép.Másrészt meg amit talán a zsűri is leírt. Hogy az üres desktopon nincs mit értékelni. Én a legutóbbi deskemet amivel neveztem napokon / éjszakákon át szerkesztettem, hogy minden apróbb részlet is frankó legyen. Hogy meglegyen az hasznos funkcionalitás, jól nézzen ki és igazodjon a háttérképhez.
Ha jelentős eredményt lehetne elérni egy üres deskkel meg a háttérképpel, akkor értelmét vesztené az egész verseny. Hiszen a háttérkép adott, azt kirakni még egy óvodás is kitudja háttérnek, aztán vége. Ott nincs modding. Ettől még nem kell telepakolni a desket mindenféle hülyeséggel. Elég egy ízléses óra, ami hangulathoz illő betűtípussal, színben, méretben és elhelyezkedésben passzol a háttérképhez. Már ennyi is elég szvsz egy jó design-hoz. De ahol még ennyi sincs, ott tényleg nincs mit értékelni.Szerk.:
Ja és grat mindenkinek!
A kedvencem a második kategória első helyezettje. Nagyon komoly lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest