Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz ígyvanferi #72 üzenetére

Mert az nem desktop modding hanem egy háttérkép kirakása. Ami max három gombnyomás meg még kettő, hogy ne legyenek kint ikonok.

Szerintem korrekt volt a zsűri. Sajnos ezen nem volt időm részt venni. De a korábbiak alapján nekem is az volt a véleményem, hogy a legtöbben egy ütős háttérképet kiraknak és kb vége is az egésznek.
    Itt a modding a lényeg. Szvsz az, hogy miként tudod a mindennapi életben hasznos / fontos funkciókat design-osan, ízlésesen beleépíteni a desktopba. Aminek persze szerves része a háttérkép.

Másrészt meg amit talán a zsűri is leírt. Hogy az üres desktopon nincs mit értékelni. Én a legutóbbi deskemet amivel neveztem napokon / éjszakákon át szerkesztettem, hogy minden apróbb részlet is frankó legyen. Hogy meglegyen az hasznos funkcionalitás, jól nézzen ki és igazodjon a háttérképhez.
    Ha jelentős eredményt lehetne elérni egy üres deskkel meg a háttérképpel, akkor értelmét vesztené az egész verseny. Hiszen a háttérkép adott, azt kirakni még egy óvodás is kitudja háttérnek, aztán vége. Ott nincs modding. Ettől még nem kell telepakolni a desket mindenféle hülyeséggel. Elég egy ízléses óra, ami hangulathoz illő betűtípussal, színben, méretben és elhelyezkedésben passzol a háttérképhez. Már ennyi is elég szvsz egy jó design-hoz. De ahol még ennyi sincs, ott tényleg nincs mit értékelni.

Szerk.:

Ja és grat mindenkinek! :C
    A kedvencem a második kategória első helyezettje. Nagyon komoly lett!

Új hozzászólás Aktív témák