Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
ígyvanferi #77 üzenetére
Ja hogy sok!
Így már értem, bocs. Azt hittem kevesled.
-
Dany007
veterán
válasz
ígyvanferi #72 üzenetére
Mert az nem desktop modding hanem egy háttérkép kirakása. Ami max három gombnyomás meg még kettő, hogy ne legyenek kint ikonok.
Szerintem korrekt volt a zsűri. Sajnos ezen nem volt időm részt venni. De a korábbiak alapján nekem is az volt a véleményem, hogy a legtöbben egy ütős háttérképet kiraknak és kb vége is az egésznek.
Itt a modding a lényeg. Szvsz az, hogy miként tudod a mindennapi életben hasznos / fontos funkciókat design-osan, ízlésesen beleépíteni a desktopba. Aminek persze szerves része a háttérkép.Másrészt meg amit talán a zsűri is leírt. Hogy az üres desktopon nincs mit értékelni. Én a legutóbbi deskemet amivel neveztem napokon / éjszakákon át szerkesztettem, hogy minden apróbb részlet is frankó legyen. Hogy meglegyen az hasznos funkcionalitás, jól nézzen ki és igazodjon a háttérképhez.
Ha jelentős eredményt lehetne elérni egy üres deskkel meg a háttérképpel, akkor értelmét vesztené az egész verseny. Hiszen a háttérkép adott, azt kirakni még egy óvodás is kitudja háttérnek, aztán vége. Ott nincs modding. Ettől még nem kell telepakolni a desket mindenféle hülyeséggel. Elég egy ízléses óra, ami hangulathoz illő betűtípussal, színben, méretben és elhelyezkedésben passzol a háttérképhez. Már ennyi is elég szvsz egy jó design-hoz. De ahol még ennyi sincs, ott tényleg nincs mit értékelni.Szerk.:
Ja és grat mindenkinek!
A kedvencem a második kategória első helyezettje. Nagyon komoly lett!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Napelem
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest