- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz
Heisenberg69 #83 üzenetére
Ahogy neten olvasgatom, nincsen méltányosság ilyen esetben.
Pedig gondolkodtam, hogy írok nekik.
6-os felől M0 ingyenes részén jöttem, M5 csomópontban akartam lemenni Gyál felé az M5 melletti ingyenes szakaszon.
Sajnos valamiért nem volt hangja Waze-nek, nézni meg alig tudtam, nem igazán nagyít rá a sávváltásoknál, hogy tisztán lásd. Azért sikerült lemennem jobbra, majd balra, de itt még le kellett volna kunkorodni az M5 mellé, de itt sajnos visszamentem az M0-ra, ami onnantól már fizetős. Aztán mentem rajta pár km-t és lejöttem.
Ha már annyira figyelik a kamerákat, nem tudom miért nem nézik meg, hogy sem előtte, sem utána nem használtam fizetős szakaszt, csak cca. 1 km-en.
Plusz emlékeim szerint egy rohadt tábla nem volt kirakva, hogy te hülye innentől fizetős lesz az M0 és ez az utolsó kivezetés ahol ki tudsz menni. Mikor visszamentem az M0 fizetős szakaszára, ott sem volt kirakva, bár ha lett volna is mindegy lett volna. Eleve milyen balf@sz dolog fizetőssé tenni pár szakaszon a végig ingyenes nullást?!(#84) SzaboZE: Jól megtervezte az útvonalat Waze és iGo is biztosan így tett volna. Be volt jelölve, hogy autópálya legyen, de fizetős nem. Jól tudta, hogy hol ingyenes és hol vigyen le, csak Waze a sávokat nem mutatta jól és (biztos az én hibámból) egy árva kukkot sem szólt.
(#85) bodrik11: Elhiszem, de "Ha már annyira figyelik a kamerákat, nem tudom miért nem nézik meg, hogy sem előtte, sem utána nem használtam fizetős szakaszt, csak cca. 1 km-en." ??? Szerinted??
-
DM43
őstag
válasz
Heisenberg69 #77 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint szgk-val kicsit kevesebb, mint 15000. Ebből bőven meg lehet venni a full eu térképet az iGO Navigation-hoz
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest