Keresés

Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz trance89 #301 üzenetére

Amikor én próbáltam a waze-t, (nyáron), ahogy eli dultam otthonról, és kiértem a wifi hatóköréből, egyszerűen megállt, nem mozdult többé a térkép.
    Ha nincs letöltve a térkép, akkor vajon hogyan navigál offline, többszáz km-t?
    Guglival is ez a helyzet, ami terület le van töltve offline, azt tudja mutatni, de pl Nyíregyházáról nem Polgár felé indulok Miskolcra, hanem Tokaj felé, akkor meg van lőve, nincs térkép, akár ki is léphetek belőle.

Ja, el is felejtettem. Az Igoban nekem állandóra be van kapcsolva a tracklog. A többiben ilyet nem találtam, ha ilyenre van szükségem, akkor ahhoz megint külön progit kell felraknom.

• vlevi

nagyúr

válasz trance89 #299 üzenetére

Ízlések és pofonok. Nekem a waze nagyon nem jött be. Nem, hogy nem jött be, de rövid idő alatt felidegesített azzal, hogy rendszeresen ezekkel a közösségi szarokkal jött. De ez is csak akkor, amikor volt mobilnetem, mert ugyebár mobilnek nélkül egy métert sem hajlandó navigálni.

A baj inkább az, hogy nekem még mindíg az igo a legjobb. Nokiában nincs többpontos utvonal, a google sem teljesen offline, ráadásul sok, az igoban megszokott dolog hiányzik belőle, (de pl az uthalozata sok helyen ujabb, részletesebb, mint az igo, ezt el kell ismerni), a sigyc felülete nagyon nem esik kézre, ...

Aktív témák