- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
<Adamsky> #251 üzenetére
Kérdésedre nem tudom a választ de szerintem ez egy teljesen logikus dolog, hogy nem forog körforgalomban. Egy kis körforgalomban 5-10m-es gps pontossággal esetleg késéssel simán be lehet nézni egy lehajtót, így meg tudni fogod hol kell kimenni, ha jól emlékszem egy pont mutatja a helyzetedet.
Engem ez nem, hogy nem zavart de még meg is jegyeztem, hogy ez milyen okos megoldás. -
BaLee
addikt
Sok navigációt csak így tudsz "átverni" ha mindenképp egy olyan irányba akar vinni ami tudod, hogy neked valamiért nem szimpatikus akkor be kellett neki adni 1-2 köztes pontot...
Amúgy ez egy teljesen hétköznapi igény, hogy ha előre meg akarsz tervezni egy útvonalat akkor tudjad azt megtenni és ne az autóban a tűző napon kelljen minden köztes pontnál újra címeket beírkálni.
-
BaLee
addikt
Ez a hír nekem most egyfelől jó, másfelől rossz.
3 napja vettem meg a Sygichez a teljes Európa térképet, mert nem tudtam hogy van ill. lesz ilyen IGO program, a Szülinapp meg nem rossz de csak Magyarország ráadásul a térképben is vannak hiányosságok.
Én az online navigációkkal többnyire csak rossz tapasztalatokat szereztem szóval nekem egy Waze nem alternatíva, külföldön meg pláne nem.
Furcsán navigál, elég sok adatforgalmat eszik, külföldön meg használhatatlan ha tervezni akarsz és nincs roaming neted.Így viszont, hogy a Sygichez most vettem térképet szerintem ez az IGO most nálam kimarad, ha előbb tudom inkább ezt választom mert jó tapasztalataim voltak a programmal...
Aktív témák
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest