Hirdetés

2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Bossyy


Bossyy
(tag)

Nekem úgy tűnik, hogy nagyon lekéste a CASIO ezt az okosóra piacot (nem mintha annyira pörögne). Az óráik szerintem 99 százaléka még mindig hagyományos kvarcóra (analóg vagy digitális kijelzéssel), miközben hosszú évek óta látszik, hogy az emberek egyre kevésbé hordanak órát és arra már nemigen lehet üzleti modellt alapozni. El kellene indulni valamerre (réges régen az élére kellett volna állniuk a Bluetooth, Wifi, GPS modulokkal ellátott órák gyártásának), de gondolom ez a jelenlegi eszköz is vastagon 100 ezer fölött fog nyitni, tippjeim szerinte inkább 150 hez közel, így nem fogják tömeget választani.

(#2) atike


atike
(PH! nagyúr)

G-Shock reloaded... :DDD

Nem rossz paraméterek, "csak" épp hatalmas méretek...

(#3) Na persze válasza atike (#2) üzenetére


Na persze
(újonc)

Nem értem, hogy a Solar funkció miért nsm elérhető benne. Valamit biztos segitene ezen a siralmas üzemidőn.
Napi töltés egy óra esetén szerintem nsm megoldás.

(#4) Katica1


Katica1
(újonc)

Én szerintem meg annyira nem késte le. Nem mindenki szeretne/szereti az okosórákat. Sokkal elegánsabb és mutatósabb a hagyományos óra szerintem még mindig.
Konkrétan egy modellcsaládja van, ami "okos", a WSD-F10, 20 és most a 30-as. Szerintem ennyi elég is.
Bőven 100e felett fog nyitni, mivel 550€ lesz. Tavaly 500€-ért vettem a 20-ast. Nekem pl. 6 órám van, és összességében többet hordom a hagyományos órákat, mint az okosórát. Viszont óra nélkül én nem megyek sehova. :D
Három napig bírja egy töltéssel, nem kell naponta tölteni.
A solar funkció már érdekesebb. Nyilván a nagyobb fogyasztás miatt sokat nem ér, de ha lassítja a merülést már annak is sokan örülnének.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.