- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
MeszesKPT #16 üzenetére
Ah, az a RE7 jöhetne PC-re is
De amiket írtam, mind remek játékok, szerintem adj nekik egy esélyt. A Lone Echo-t szinte megkönnyeztem. Sose hittem volna, hogy puszta kézzel fogok a Szaturnusz gyűrűin űrhajókat szerelni, amikor még 94-ben C64-en toltam a szinte szöveges Newcomert
Itt egy kis kedvcsináló : Step into the Rift
-
kiskuplung
őstag
válasz
MeszesKPT #14 üzenetére
Szia!
MIért mondod ezt? Én is elsősorban Elite Dangerous miatt vettem, betáraztam a VR-t támogató szimulátorokat is, aztán mióta megvan a Rift (1,5 éve) szinte egyiket se indítom el, mert a világ ideje se lenne elég rá.
Ezeket én egyáltalán nem nevezném techdemonak. Leárazásokon 10 EUR környékén lehet őket megcsípni, 8-16 órás játékért szerintem egyáltalán nem rosszak, sőt:
Chronos
Robo Recall
Mage's Tale
Edge of Nowhere
Lone Echo
I expect you to die
Arktika.1
Wilson's Heart
From Other Suns
The Climb
Sairento
Killing Floor IncursionA két utolsót még időm se volt elindítani
Ezen kívül vannak igényesen VR-ba átültetett játékok is, pl.
Hellblade
The Forest
Solus project
Alien IsolationVagy a teljes áron árult Fallout VR és a Skyrim VR, ha már az kell az embernek, hogy ismert címeket toljon VR-ban.
De mindezeken felül is, a legtöbb időt én akár techdemonak is titulálható játékokban töltöm, mint a BoxVR vagy az In Death.
Szóval miért gondolod, hogy kevés a tartalom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest