- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Kíváncsiságból vettem ma egy ilyen telefont cirka 60ezer forint volt. Új 64GB dupla simes 4GB ram fekete. Érdekes lesz újra androidot használni.
-
Sanyi.mTs
addikt
Vajon az fhd+ 18,5:9 arányra utal?
-
ghiottone
nagyúr
Hmm - 2018-as tervek?:
- moto E5 f2.0 16MP + f2.0 8MP FFC, NFC, 1080p
- moto G6 3500mAH, f1.7 16MP + f1.9 16MP FFC, NFC, 1080p+
- moto X5 3800mAH, DUAL f1.7 16MP + f1.9 16MP FFC, NFC, Qi, 3D Glass, OLED, IP68
- motoZ3P 3500mAH, Dual f1.8 16MP + f1.8 16MP FFC, 6-64GB, Dual SIM, 3.5mm jack, 5.7" OLED 1080p+.
- motoZ3 3230mAH, Dual f1.8 21MP SmartCAM +f1.8 16MP FFC, 8-128GB (CN), Dual SIM, 5.8" pOLED 1440p+ -
ghiottone
nagyúr
Nekem nincs bajom vele, de az, hogy egy normális tokot, fóliát is nehéz hozzá találni az kiábrándító
+ a kamerában sincs javítás, szoftveresen nem tudják megcsinálni. A Z2 Play például ugyanazt a szenzort használja mint a htc u11 - amit eléggé jónak tartanak - csak nincs benne optikai képstabilizátor és a szoftver.
-
honeker
őstag
Igaz már nem otorola de a géneket ,bájtokat horgya továb a lenovo is...update is hasonlo gyorsaságu
-
honeker
őstag
nincs semmi infod ?
-
ghiottone
nagyúr
Úgy látom jön egy új funkció is - az "attentive display" - nem kapcsol le a kijelző olvasásnál. Itt az indiai gyerek még beszél arról, hogy jobban merül a telefonja, de az alkalmazáshiba, mert még nem minden app kompatibilis az Oreoval és beragadtak szépen.
-
honeker
őstag
XT 1900-6 már meg kapta most olvasom XDA forumon....
-
honeker
őstag
B.Ú.É.K
-
ghiottone
nagyúr
Oreo 8.0, decemberi biztonsági patch, stabilitást növelő fejlesztések- ennyit láttam.
IP68 vízállósági teszt pipa.
Ma 3 órát áztam a Miskolctapolcai Barlangfürdőben ahol az X4 a gatyazsebbe, kézbe, közvetlen vízközelben volt és telefonnak meg sem kottyant. Annyi a fura, hogy amikor a "vízhullám" érte mozgáskor, akkor azt érezte mint feloldási kísérlet + a felázott ujjakkal az ujjlenyomat azonosítás azért nem megy
-
honeker
őstag
-
Ahogy nézem, nem nagyon csökkent az ára.
-
honeker
őstag
Jön a novemberi frissités 124mb tölthetö
-
ghiottone
nagyúr
Igen, de a mélység módba nem folyamatos a kép megjelenítése, viszont ott is gyorsabb lett a mentés. Amúgy csak itt lassú a kamera. Google kamera alkalmazással, lightroomal is gyorsabb, csak a lightroomban a módosítás, tömörítés nélküli képet menti, ami 23 mb és később jobban szerkeszthető.
-
ghiottone
nagyúr
XDA-n elindult egy kezdeményezés, hogy kapjon dbrand fóliákat az X⁴ - lehet csatlakozni. - skin request for a new device
-
-
ghiottone
nagyúr
12.00-tól a logout.hu-n is elérhető lesz a bemutató
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
https://m.ebay.de/sch/i.html?isRefine=true&isRefine=true&_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlenovo+moto+x4.TRS0&_nkw=lenovo+moto+x4&_sacat=0&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlenovo%20moto%20x4.TRS0&_mwBanner=1&_trksid=p2380057.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlenovo%20moto%20x4.TRS0&_mwBanner=1
-
ghiottone
nagyúr
Na, alza.hu-n fejhallgatóval 119 ezer a 4/64-es
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Ők az android one verziósat tesztelték, arra nem jött kamera frissítés, vagy nem tették még elérhetővé, itt a Lenovo fórumon írják is.
Indiában a 4/64-es 110 körül fog kezdene
A bemutatót pedig kitolom 1 órán belül a log.hu-ra. Aláírásomban elérhető lesz a link.
-
K4jusz
tag
válasz
ghiottone #129 üzenetére
Szia! No igen, én is arra vártam, de pl.: Techradar tesztből 8 nappal ezelőttről:
"The other aspects of the camera weren’t so hot. The dual-lens effect didn’t result in great photos, and the phone struggled to process the information coming from both cameras at once. It was a clunky experience that we’d probably never use on a daily basis."
"Video recording was also not spectacular. 4K for simple, close-up video wasn’t awful, but it could be a bit stuttery. Full HD video at 30 frames per second felt low-res. Recording at Full HD and 60 frames per second should have created buttery smooth video, but the phone struggled to do so, with occasional stutters and clunky lighting changes. Auto-focus for video was also a weakness."
Mondjuk találtam egy példát az ellenkezőjére is. No mindegy, ha azt mondod jó, akkor jó, várom a bemutatód, meg, hogy bemenjen az ára 100-110-re és veszem is meg
-
ghiottone
nagyúr
Azok a példányok, amiket az IFA-n pakoltak ki még nem a végleges firmware-el jöttek (júliusi korai verzió), a végleges verziót most a héten kapták kézhez a youtube-os tesztelők is.
A prototípusban tényleg csapni való volt a kamera, ezt tapasztaltam én is. Hozzám az augusztusi végleges firmware-el szerelt verzió érkezett október másodikán és amikor néztem a kamerát a "mélység módban" kb. 8 másodperc volt amíg mentett egy képet. 1 nappal később jött egy nagyobb frissítés csomag a kamerához, amit írtam is itt korábban, és utána javítva lett pár dolog, többek közt ez is. Most tegnap megjött a szeptemberi patch és a kamerában újabb funkció is elérhetővé vált.
Még érzetre kell egy kicsit csiszolni a kameraszoftveren, mert néha azért gondolkodik 1-1,5 másodpercet a mentésnél. A Motonál - nem túl gyorsan igaz, de - javítani szokták a hibákat.
Feljebb vannak képek, videók google drive mappában is. A bemutatót már 3 hete beküldtem a logoutra, de hihetetlenül lassan adják ki a cikkeket. -
K4jusz
tag
válasz
ghiottone #127 üzenetére
Szia!
Eddig az összes review-ban szidták a kamerát, mint a bokrot. Lassú, fókuszhibák, képmentés, különösen a bokeh effektes használatnál (amire lenne értelme a dupla kamerának), utóbbinál rossz átmenettel a téma/környezet között. Te ezekből mit tapasztalsz? Marhára bejön a telefon minden téren, de ezek a hibák az összes dupla kamerás Moto-nál ki lettek emelve, így nehéz bízni abban, hogy ezeket szoftveresen majd javítják. -
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Na, 330 dolláros akciós amazon prime-os alap X4 kezdőár mindjárt vonzóbb mint a 400.
-
Gábor-KJ
őstag
Sajnos link az nincs mivel még nem kapható a termék és szerintem ez egy óriási hiba ismét a Lenovo brigadtól, mert késésben vannak már most - amikor lassan ugyanennyiért 835-ös Snapis cuccokat lehet kapni.
Egyébként már novembert emlegetnek pár oldalon ami igencsak elkeserítő.
-
leslien
nagyúr
akit érdekel egy lehetőség.....a Német Média Márkt-ból lehet rendelni Mo-ra is ...pl Moto X4 dual és velük házhoz szállítttajuk. mailbox,de
azért is praktikus a kinti MM-ból rendelni mert ua. garancia él itthon is... -
ghiottone
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest