- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
A lens alapvetően a tárgyak felsimerésére szolgáló google-féle ai program. Force-nál kellett korábban az arcore apk és egy google camera hogy menjenek ezek a figurák, most lassan bele építik a gyári moto camerába ezt is és ahhoz kell a Lens apk. Lehet vele szórakozni - videókat készíteni a "kiterjesztett valóság" playgroundos animált emojikkal vagy mikkel: [link]
-
ghiottone
nagyúr
A live filters és a kelvin működik, az ar stickers nem, vagyis bedobja rá a google lenst és annál pedig ez az elem nem áll rendelkezésedre a te országodban. Viszont! ha az apkmirror-ról telepítjük a Google Lenst akkor már megy.
-
-
ghiottone
nagyúr
Kétszer szívatott meg a MediaMarkt a DHL-el közösen. Először Z2 Play helyett bicikli láncot és kormányt küldtek, majd pár hete a Force + apróságok helyett semmit, de lehúzták, mintha át lett volna adva több csomaggal. Saturnból minden megjött német címre, ismerőshöz, mailboxdebe is.
-
Kemiaitesok
tag
Köszönöm, fejlesztői módot bekapcsoltam, s van is usb hibakeresés, de ki van kapcsolva, a vonatkozó engedélyeket azért visszavonta, telefon újraindul, s még mindig van ilyen menü a legördülőben...
Egyáltalán miért jött elő? tudtommal nem csináltam semmi komoly beállítás változtatást.
-
ghiottone
nagyúr
Az még nem biztos. Annyi, hogy jelenleg India only, de ez még változhat mivel a telefon nagyrészt megegyezik a Z3 Play-el, így öngól lenne olcsóbban most kiadni. Indiában a Xiaomi Redmi és az Asus Zenfone Max Pro 13-14 ezer rúpiás árához lőtték be, ami 60 ezer forint. Európába meg Latin Amerikába, Ázsiába jó a 2 éves soc drágán, Indiába meg az új, nagyobb aksival, jobb kamerával olcsóbban.
-
ghiottone
nagyúr
Tessék - moto one power - az 5000-es aksi jól hangzik.
-
ghiottone
nagyúr
A júniusi patch óta nincs hír frissítésről - szerintem sima, augusztusi biztonsági lesz max.
-
ghiottone
nagyúr
- nincs ip védettség, de még nano vízlepergetés se,
- nincs nfc,
- lehetett volna amoled...
- kevés mikrofon, jelerősség se lesz olyan, mint a MotorolàknálNem rossz amúgy, de ha a fentiek meglennének, akkor àrban màr ugyanott lennénk, mint egy Motorola - így is màr közelítenek.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Nem, persze. Htc u11 és s8 után abszolút nem éreztem semmilyen visszalépést az én használati szokásaimmal. Nekem az ébren tartó appok nem tetszettek csak mostanában. Nougaton jobb volt a kijelzőidőm 2 naponta töltés mellett, mint Oreo-n. Lehet 8.1-el megint rendbe lett volna, de már nem vártam meg.. Z2 Force jobban bejött, bár méretre azért már kétkezes mutatvány sokszor. A Z3 Play a kijelző és a modok miatt lett aktuális számomra, elvileg 11.-én postázzák.
-
Kemiaitesok
tag
Érdekes, eddig nem volt vele gond. G2 alatt soha semmi ilyen probléma. Ez is csak most tűnt fel, nem tudom mikor változott meg, de nevetséges lenne, hogy ilyenre kellene állítani, hogy rendesen kiírja a neveket.
Egyébkén hol lehet ezt beállítani? most így hirtelen nem találom.
Köszönöm. -
ghiottone
nagyúr
A márciusit törölték valami miatt, info már van az áprilisi patchről. Édesanyámnak vett G5s Plus tegnap kapta az áprilisi frissítést, előtte pedig volt márciusi is.
Z2 Play is februárin van még.
Én inkább annak örülnék, ha az appok nem ragadnának be és tartanák ébren a telefont (hangouts, gyári üzenetküldő, facebook messenger) - ez sajna több készüléken is hiba Oreo alatt -
ghiottone
nagyúr
Amerikában a független x4-ekre most indul az Oreo. Szívatják az európaiakat
-
ghiottone
nagyúr
Igen, most elég sokáig ülnek rajta.... Itt sincs még kint a hivatalos changelog, így elhúzódik a kiadása, de remélem azok a bugok, amikre az Indiaiak panaszkodnak a mi verziónkba nem lesz már benne.
Amúgy lehetne nyitni a bootloadert és felrakni az US romot, de azt inkább nem tenném meg. -
ghiottone
nagyúr
Nekem nincs bajom vele, de az, hogy egy normális tokot, fóliát is nehéz hozzá találni az kiábrándító
+ a kamerában sincs javítás, szoftveresen nem tudják megcsinálni. A Z2 Play például ugyanazt a szenzort használja mint a htc u11 - amit eléggé jónak tartanak - csak nincs benne optikai képstabilizátor és a szoftver.
-
ghiottone
nagyúr
Oreo 8.0, decemberi biztonsági patch, stabilitást növelő fejlesztések- ennyit láttam.
IP68 vízállósági teszt pipa.
Ma 3 órát áztam a Miskolctapolcai Barlangfürdőben ahol az X4 a gatyazsebbe, kézbe, közvetlen vízközelben volt és telefonnak meg sem kottyant. Annyi a fura, hogy amikor a "vízhullám" érte mozgáskor, akkor azt érezte mint feloldási kísérlet + a felázott ujjakkal az ujjlenyomat azonosítás azért nem megy
-
ghiottone
nagyúr
Igen, de a mélység módba nem folyamatos a kép megjelenítése, viszont ott is gyorsabb lett a mentés. Amúgy csak itt lassú a kamera. Google kamera alkalmazással, lightroomal is gyorsabb, csak a lightroomban a módosítás, tömörítés nélküli képet menti, ami 23 mb és később jobban szerkeszthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest