- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Úgyérzem nagyon ellenérvelek, de szerintem totál felsleges 20-30 app egy órára... Bár én az okosórákat sem értem még de ez magánvélemény.. ennek ellenére onetouch move órám nekem is van, kaptam. De úgy érzem, hogy a fitness modul, edzésmodulok, híváskijelzés, lépésszámlálás, pulzus mérés ez tökéletesen kielégíti az okosórás igényeket. Nem gondolom hogy az emberek életében ésszerű reális út az, hogy mindig mindenhol minden percben zaklathatóak legyenek meg online-ak, és hogy jajj rezgett az óra fácsebukkon juliska megbökött... Totál felesleges. van idő ránézek telefonnal, írt Pista elolvasom, van időm reagálok, nincs, nem reagálok, majd ha lesz, lesz válasz is. Kicsit eltorzult a világ a szociális oldalak által...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest