Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pystyke
tag
A Movetime Wifi kapható valahol?
Valahol azt olvastam, hogy a karácsonyi rohamra itt lesz... -
Hiyono5
újonc
Na emberek valahol azt olvastam hogy az óra 39990 forint lesz. Előzőleg 70 körülre tippeltem de a 40ezer forint teljesen baráti ár.
-
Matada2.3
veterán
Tetszik a time, ha az alap alkalmazások és pár + meg van rajta, jó áron végre meglökheti itthon az okosóra piacot.
-
kkdesign
senior tag
Úgyérzem nagyon ellenérvelek, de szerintem totál felsleges 20-30 app egy órára... Bár én az okosórákat sem értem még de ez magánvélemény.. ennek ellenére onetouch move órám nekem is van, kaptam. De úgy érzem, hogy a fitness modul, edzésmodulok, híváskijelzés, lépésszámlálás, pulzus mérés ez tökéletesen kielégíti az okosórás igényeket. Nem gondolom hogy az emberek életében ésszerű reális út az, hogy mindig mindenhol minden percben zaklathatóak legyenek meg online-ak, és hogy jajj rezgett az óra fácsebukkon juliska megbökött... Totál felesleges. van idő ránézek telefonnal, írt Pista elolvasom, van időm reagálok, nincs, nem reagálok, majd ha lesz, lesz válasz is. Kicsit eltorzult a világ a szociális oldalak által...
-
B1T3
addikt
A MoveTime tényleg jól néz ki. De ha saját rendszer, akkor mi a helyzet az appfelhozatallal?
A Samsung nem egy kis cég, de még az ő Tizenjüknél is még ellenérv, hogy kevesebb alkalmazást írnak rá; akkor ennél? -
Hiyono5
újonc
Túl sokat fejlődött az óra ahhoz hogy normális árkategóriában maradjon. 70ezer körülre tippelem ami már nem olyan baráti mint amilyen az előző két óra volt. Sajnos az Alcatel elfelejtette hogy kik voltak eddig azok akik szerették a termékeiket.
-
nickedez89
senior tag
És igen, megvan az elektromos-póráz amivel fenyegethetem a gyerekeket!
A nagy testvér mindent lát!Az óra tetszik amúgy!
-
Pystyke
tag
Ennek is a szíjában van a töltője?
Cserélhető a szíja?
Mondjuk az ezüstre egy fémszíjat... -
EczkE
veterán
Hatarozottan alakulnak ezek az okosorak.
-
balaaazs
senior tag
Jók ezek, egy onetouch-om van, azt is bírom
Bár a következő egy Withings lesz
-
Szilofon
aktív tag
Nem rossz cuccok.
-
-
dutrás
őstag
Ugyan mi szükség arra hogy a telefon kameráját az óráról aktiváljuk. Nem értem.
-
MoveTime bejövős, jó árral mindenképp kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Aktivitásmérő karperec, WiFi-képes connected watch, tracker és gyermekeknek szánt óra képzi az Alcatel új kiegészítőpalettáját.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile 2
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby rádiós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ESR kijelzővédő, tempered glass Samsung Galaxy S24 Ultra - hoz.
- Samsung S24 Ultra Spigen Ultra Hybrid tok
- Eladó Spigen Liquid Air tok OnePlus 12-re - új
- Pixel 9 és 9 Pro Spigen ZeroOne Edition, Athlex és Liquid Air tokok - 3 db. egyben - ingyen posta
- Borofone Tag (AirTag funkciók, Apple Find My kompatibilis)
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest