- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pystyke
tag
A Movetime Wifi kapható valahol?
Valahol azt olvastam, hogy a karácsonyi rohamra itt lesz... -
Hiyono5
újonc
Na emberek valahol azt olvastam hogy az óra 39990 forint lesz. Előzőleg 70 körülre tippeltem de a 40ezer forint teljesen baráti ár.
-
Matada2.3
veterán
Tetszik a time, ha az alap alkalmazások és pár + meg van rajta, jó áron végre meglökheti itthon az okosóra piacot.
-
kkdesign
senior tag
Úgyérzem nagyon ellenérvelek, de szerintem totál felsleges 20-30 app egy órára... Bár én az okosórákat sem értem még de ez magánvélemény.. ennek ellenére onetouch move órám nekem is van, kaptam. De úgy érzem, hogy a fitness modul, edzésmodulok, híváskijelzés, lépésszámlálás, pulzus mérés ez tökéletesen kielégíti az okosórás igényeket. Nem gondolom hogy az emberek életében ésszerű reális út az, hogy mindig mindenhol minden percben zaklathatóak legyenek meg online-ak, és hogy jajj rezgett az óra fácsebukkon juliska megbökött... Totál felesleges. van idő ránézek telefonnal, írt Pista elolvasom, van időm reagálok, nincs, nem reagálok, majd ha lesz, lesz válasz is. Kicsit eltorzult a világ a szociális oldalak által...
-
B1T3
addikt
A MoveTime tényleg jól néz ki. De ha saját rendszer, akkor mi a helyzet az appfelhozatallal?
A Samsung nem egy kis cég, de még az ő Tizenjüknél is még ellenérv, hogy kevesebb alkalmazást írnak rá; akkor ennél? -
Hiyono5
újonc
Túl sokat fejlődött az óra ahhoz hogy normális árkategóriában maradjon. 70ezer körülre tippelem ami már nem olyan baráti mint amilyen az előző két óra volt. Sajnos az Alcatel elfelejtette hogy kik voltak eddig azok akik szerették a termékeiket.
-
nickedez89
senior tag
És igen, megvan az elektromos-póráz amivel fenyegethetem a gyerekeket!
A nagy testvér mindent lát!Az óra tetszik amúgy!
-
Pystyke
tag
Ennek is a szíjában van a töltője?
Cserélhető a szíja?
Mondjuk az ezüstre egy fémszíjat... -
EczkE
veterán
Hatarozottan alakulnak ezek az okosorak.
-
balaaazs
senior tag
Jók ezek, egy onetouch-om van, azt is bírom
Bár a következő egy Withings lesz
-
Szilofon
aktív tag
Nem rossz cuccok.
-
-
dutrás
őstag
Ugyan mi szükség arra hogy a telefon kameráját az óráról aktiváljuk. Nem értem.
-
MoveTime bejövős, jó árral mindenképp kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest