- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Suker10
tag
Pontosan az ISO alkotja a szabványokat, a cégek maximum csak beterjeszthetik az adott technológiát, hogy szabvány válhasson belőle. Ki mondta, hogy kötelező betartani őket?
Az IE pontosan ezt teszi: nem tartja be.
Ha nem tartják be, akkor megszűnik az egységesség is és ez senkinek sem jó. Pl. gyárthatsz nem szabványos méretű csavarokat, de gondolhatod, hogy mi lesz belőle: káosz, jóval kisebb kereslet. Teljesen más az, ha benyújtok valamit szabványosításra, mint az, ha egy létező "szabványt" másként valósítok meg.
Az IE pedig nem ismeri az XHTML-t. Ezen nem vitatkozok, ez triviális. Szerintem fogalmad sincs, hogy miért fejlesztették ki az XHTML-t. Az Explorer az XML szigorításai miatt bukik el. Általában a specializáció miatt kell többet dolgozni. Kérdezz már meg egy komolyabb fejlesztőt, hogy mi a véleménye róla?
Rosszul tudod, a JavaScript az bizony szabvány, méghozzá duplán. A HTML 4.01 viszont nem, közel van hozzá, amire az előttem szóló gondolt, az az ISO HTML, ami nem fedi le teljesen. Az SGML szabvány, erre épül. -
max-pain
senior tag
-
azbest
félisten
látom neked is a lényeg jött le
Szerinted egy buffer tulcsordulásos támadás hol kezdődik? Úgy, hogy találnak egy hibát, amely esetén a böngésző nem rendeltetésszerűen viselkedik.
(előre szólok, hogy kár fárasztani azzal, hogy a DEP megakadályozza ezt, erre szerintem nem vonatkozik a default beállítással... viszont még egy indok arra, hogy kapcsoljuk be az összes programra vonatkozólag a dep-et a win-ben, mert sok esetben lebuktatja a bugos programokat azzal, hogy jelzi a buffertulcsordulást)
Mellesleg egy összetettebb kódban, mikor több szálon fut a js, megeshet ilyen eset... és ahelyett, hogy javascript errort jelezne, nyugovóra tér.
A lényeg, hogy az IE8 emiatt is jobb mint az IE7 és elődei.
(#61) moonman :
IE 8 alatt nekem is hibátlanul ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest