- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Bár lehet, hogy majd átállok IE8-ra, mert most már nagyon közel van FF-hoz szabványok terén, bár azért van még mit behoznia (CSS3), de persze a FF se tökéletes ezen a téren)
Szerintem használd azt a böngészőt, amelyik jobban kézreáll. A szabványoknak, ajánlásoknak való megfelelés kizárólag akkor érdekes, ha esetleg weboldalt készítesz, akkor viszont úgyis tesztelned kell az összes elterjedt böngészőben..
(Értsd: végfelhasználói szemmel nem attól lesz jó vagy rossz egy böngésző, hogy mennyire felel meg xy ajánlásnak) -
VladimirR
nagyúr
1: nem mondtam, hogy fos az fx, sem magaban, sem ie-hez kepest - a fenti post-ombol azt hiszem egesz jol kiveheto, miert nevezem kovetkezetesen bugrokanak
2: konkret bugokat (itt foleg biztonsagi hibakra gondolok) talalhatsz a mozilla alapitvany honlapjan (illetve mar irtam valahol, nem tudom, el-e meg a hiba, de fx alatt volt olyanom, hogy lebego div-eknel bizonyos esetekben a bal oldali margot fogta es megduplazta a roka)
3: nekem anno sikerult mindharom (ie, fx, opera) bongeszoben dokumentalaltlan css bugot talalnom - ha eleget foglalkozol vele, biztos sikerul majd neked is (ebben semmi lenezes nincs, ne erts felre, mindossze annyit akarok ezzel mondani, hogy ebbol a szempontbol egyik sem gyozott meg igazan)
4: css3-nal meg az fx3-nak is van meg mit (ha nem lenne, 100%-ra teljesitene az acid3 tesztet)
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest