- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR #31 üzenetére
1. Ööö, melyik fenti postodból? Én egyikben se találtam rá választ...
2. A biztonsági hibákról én is tudok, van bőven, de azokkal nekem konkrétan még semmi bajom sem volt, inkább CSS bugokra gondoltam, illetve arra, ha egy CSS deklaráció rosszul van implementálva, nem azt csinálja, amit kéne. S abból bizony IE-ben (főleg a 8-as előtt) jóval több van.[Incorrect / Incomplete]
3. Hát én még nem találkoztam ilyennel, de remélem nem is fogok.
4. Azért már annak is örülnék, ha az IE legalább annyit tudna, mint a FF, fentebb is írtam, hogy utóbbi se tud mindent, de azért nagyobb részét, mint az IE. -
válasz
VladimirR #12 üzenetére
Nem kötekedésképp, csak kíváncsi lennék konkrét bugokra, ami miatt fos lenne a Firefox 3 az IE-hez képest, mert kb azóta foglalkozom nagyon behatóan CSS-sel, Javascript-tel mióta kijött a FF3, s eddig valamiért mindig az IE-vel volt bajom (még a 8-assal is!), FF-os problémára nem emléxem.
(Nem vagyok FF fan, csak azt használok, mivel ahhoz szoktam hozzá. Bár lehet, hogy majd átállok IE8-ra, mert most már nagyon közel van FF-hoz szabványok terén, bár azért van még mit behoznia (CSS3), de persze a FF se tökéletes ezen a téren)
-------------------------Remélem ha az Auto Update-be is bekerül, akkor hamar többségben lesz az IE8 a korábbi verziókkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest