- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ApróHird9999 #152 üzenetére
ezaz, mondd meg kemenyen
p.s.: mellesleg az ie7pro ikon eltunese egy ie7pro bug, be kell allitani, hogy nagyobb ikont mutasson (nem tudom a beallitas pontos nevet)
mindegy, a lenyeg, hogy kemeny vagy, mint a ket hetes bakaszar -
VladimirR
nagyúr
nem lenne realis, az fx alapbeallitaskent szo nelkul frissit es meg ha le is tiltod ezt, visit minden indulaskor, hogy "ápdétejjél bázeg"
ezzel szemben az ie7 nem szol, es foleg nem frissit szo nelkul (es ha abbol indulok ki, hogy az ie6->ie7 valtas sem ment felhasznaloi beavatkozas nelkul, nem is fog) -
VladimirR
nagyúr
1: nem mondtam, hogy fos az fx, sem magaban, sem ie-hez kepest - a fenti post-ombol azt hiszem egesz jol kiveheto, miert nevezem kovetkezetesen bugrokanak
2: konkret bugokat (itt foleg biztonsagi hibakra gondolok) talalhatsz a mozilla alapitvany honlapjan (illetve mar irtam valahol, nem tudom, el-e meg a hiba, de fx alatt volt olyanom, hogy lebego div-eknel bizonyos esetekben a bal oldali margot fogta es megduplazta a roka)
3: nekem anno sikerult mindharom (ie, fx, opera) bongeszoben dokumentalaltlan css bugot talalnom - ha eleget foglalkozol vele, biztos sikerul majd neked is (ebben semmi lenezes nincs, ne erts felre, mindossze annyit akarok ezzel mondani, hogy ebbol a szempontbol egyik sem gyozott meg igazan)
4: css3-nal meg az fx3-nak is van meg mit (ha nem lenne, 100%-ra teljesitene az acid3 tesztet) -
VladimirR
nagyúr
válasz
rootkiller #11 üzenetére
az a baj, hogy aki meg most is 6-os ie-t hasznal, az valoszinuleg talalna modot ennek kikerulesere, pedig valoban jo lenne mar, ha eltunne a 6-os verzio
csak sajnos itt a sok ie6-ra keszitett oldal miatt (es itt az oldalak keszitoinek/uzemeltetoinek hibajarol is szo van) ez nem is igazan varhato el -
VladimirR
nagyúr
nyugalom, majd ha bekerul au-ba, akkor azok is eszreveszik, akik amugy nem is tudtak rola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest