Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
válasz
VladimirR #71 üzenetére
nem lenne realis, az fx alapbeallitaskent szo nelkul frissit es meg ha le is tiltod ezt, visit minden indulaskor, hogy "ápdétejjél bázeg"
Példás. Ilyenkor fordul meg a fejemben az, hogy az IE6 mai részesedése pont a frissítési metódus hiányosságaira figyelmeztet. Ha nem tolják az ember képébe az új verziót (a buborék nem elég), akkor nem is veszi komolyan a dolgot. Ezen változtatni kellene.
@moonman Mást nem lett volna szerencsés hozzá hasonlítani. Safari? Opera? Chrome? Esetleg arányszámolással.
-
válasz
VladimirR #31 üzenetére
1. Ööö, melyik fenti postodból? Én egyikben se találtam rá választ...
2. A biztonsági hibákról én is tudok, van bőven, de azokkal nekem konkrétan még semmi bajom sem volt, inkább CSS bugokra gondoltam, illetve arra, ha egy CSS deklaráció rosszul van implementálva, nem azt csinálja, amit kéne. S abból bizony IE-ben (főleg a 8-as előtt) jóval több van.[Incorrect / Incomplete]
3. Hát én még nem találkoztam ilyennel, de remélem nem is fogok.
4. Azért már annak is örülnék, ha az IE legalább annyit tudna, mint a FF, fentebb is írtam, hogy utóbbi se tud mindent, de azért nagyobb részét, mint az IE. -
válasz
VladimirR #12 üzenetére
Nem kötekedésképp, csak kíváncsi lennék konkrét bugokra, ami miatt fos lenne a Firefox 3 az IE-hez képest, mert kb azóta foglalkozom nagyon behatóan CSS-sel, Javascript-tel mióta kijött a FF3, s eddig valamiért mindig az IE-vel volt bajom (még a 8-assal is!), FF-os problémára nem emléxem.
(Nem vagyok FF fan, csak azt használok, mivel ahhoz szoktam hozzá. Bár lehet, hogy majd átállok IE8-ra, mert most már nagyon közel van FF-hoz szabványok terén, bár azért van még mit behoznia (CSS3), de persze a FF se tökéletes ezen a téren)
-------------------------Remélem ha az Auto Update-be is bekerül, akkor hamar többségben lesz az IE8 a korábbi verziókkal szemben.
-
negyedes
addikt
válasz
VladimirR #16 üzenetére
Tudok helyesen írni, de a messengerezés miatt sokszor rövidítek és egybeírok dolgokat, meg a román nyelv gyakori használata is belesegít, sajnos.Tudom nem szép, de ez van. A hagyukot miért nem írtad, az is hibás, meg tájszólásos(legalábbis felénk).
Jobb ezt lezárni, miközben szétoffoljuk a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest