Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Parallaxis #77 üzenetére
Nem akarok iOS vs. Android vs. WP vitába belemenni, de van tapasztalatom iPhone készülékekkel és eddig amit pl. a One-nál tapasztaltam szaggatást, "micro lag"-nak épp hogy lehet nevezni, de egy laikus vásárló ezt 100% hogy nem veszi észre, és ők vannak többen, nem mi. A másik oldalról pedig az iPhone-nál is tapasztaltam anomáliákat, bár nem az alkalmazások közti "lapozásban" hanem alkalmazások megnyitásánál, és pl a beállításoknál.
Annyira értő szemmel kell kersni a különbséget a folyamatosságban, hogy ezt bőven kompenzálja az android testreszabhatósága pl.
Csináltam is egy "tesztet" nem elfogult emberekkel /eddig nem okostelót használtak/, és nem vettek észre különbséget, és innen már csak az android testreszabhatósága, és az egyes gyártók készülékei(és azok minősége) vagy az iphone egyszerűsége és minősége (kivétel a minőség alól az 5C) dönti a mérleg nyelvét, illetve vannak az egyes gyártók szemellenzős huszárai akiknek minden mindegy, csak virítson a plecsni.A wp-t direkt nem hozom ide mert azt én nem használnám szívesen, nem mondom hogy rossz, de nem az n rendszerem.
Viszont tiszteljük már meg egymást azzal, hogy egymás véleményét, tapasztalatát nem minősítjük ilyen ("bullshit") formában.
(A samsung problémái meg nem hatnak meg, de ezt pár hozzászólással fentebb leírtam.)
-
BenHans
addikt
válasz
Parallaxis #73 üzenetére
"kíváncsi volnék, hogy hol láttál te lagmentes Android készüléket" Már sok helyen volt a kezemben HTC One.
(és sok más készülék is, hosszabb rövidebb időre és a One /a többivel ellentétben/ hozza az i5 szintet, pedig "csak" Snap600...)
-
BenHans
addikt
Én nem vitatkozom, inkább maradok a Qualcomm-nál.
A Samsungnak többet kell nyújtania a marketingnél és a "nélkülözhetetlen" vakító fícsöröknél, hogy engem megvegyenek...
Mondjuk nincs is szükségük rá hogy megvegyenek, amíg a MM-ban külön stúdiójuk van és kevés az objektív eladó, (zsebben van minden) meg csicskákat toboroznak a többi gyártó lehúzására.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest