Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz BenHans #78 üzenetére

egy laikus vásárló ezt 100% hogy nem veszi észre, és ők vannak többen

Ezt írtam én is.
    Akkor van a gond, ha valaki már hosszabb ideig használt előtte olyan rendszert, ahol nincs ilyesmi, akkor bizony nagyon bántóan szembeötlő a dolog.

Ha soha nem láttál más készüléket, akkor a Galaxy Y is szuper készülék, de egyébként meg nagyjából a hulladék kategória. Tudod, mindig nézőpont kérdése a dolog.

• Parallaxis

addikt

válasz BenHans #75 üzenetére

Én rengeteg készüléket tesztelek és jó sok megfordul nálam ismerősök révén is, de amit írtok nagyjából a bullshit kategória.

Androidos eszköz lagol, ez tény, nincs mit szépíteni rajta, elég pár widget és a lapozásnál megakad, elég telepíteni több alkalmazást és a beállításoknál a scroll akad, de az az alkalmazás ami iOS-en meg se rezzenik az Androidon szaggat, akadozik függetlenül attól, hogy milyen vas van alatta (és ami vicces, hogy ez még a Google saját szoftvereire is igaz, pl. a Google+ iOS-en hibátlanul, akadás nélkül képes scrollozni, de Androidon nincs az a sokmagos csúcshardver, amin erre képes lenne, az meg humoros kijelentés lenne, hogy a Google nem tud a saját platformjára rendesen fejleszteni :) ).

Persze, akit ez nem zavar, annak nem probléma, akinek nincs összehasonlítási alapja, az azt gondolja, hogy ez így természetes, sőt azt se tudja, hogy ennek nem így kéne működnie (ismerős S3-án a névjegyzék 2-3 másodperc alatt jelenik meg, míg nem látott más készüléket azt se tudta, hogy ez gond, elkönyvelte, hogy ez a normális).

---

Tetszik, mikor droidos emberkék próbálják védeni a mundér becsületét, csak az a probléma, hogy én is azt használok, így elég vicces a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák