- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
egy laikus vásárló ezt 100% hogy nem veszi észre, és ők vannak többen
Ezt írtam én is.
Akkor van a gond, ha valaki már hosszabb ideig használt előtte olyan rendszert, ahol nincs ilyesmi, akkor bizony nagyon bántóan szembeötlő a dolog.Ha soha nem láttál más készüléket, akkor a Galaxy Y is szuper készülék, de egyébként meg nagyjából a hulladék kategória. Tudod, mindig nézőpont kérdése a dolog.
-
Parallaxis
addikt
Én rengeteg készüléket tesztelek és jó sok megfordul nálam ismerősök révén is, de amit írtok nagyjából a bullshit kategória.
Androidos eszköz lagol, ez tény, nincs mit szépíteni rajta, elég pár widget és a lapozásnál megakad, elég telepíteni több alkalmazást és a beállításoknál a scroll akad, de az az alkalmazás ami iOS-en meg se rezzenik az Androidon szaggat, akadozik függetlenül attól, hogy milyen vas van alatta (és ami vicces, hogy ez még a Google saját szoftvereire is igaz, pl. a Google+ iOS-en hibátlanul, akadás nélkül képes scrollozni, de Androidon nincs az a sokmagos csúcshardver, amin erre képes lenne, az meg humoros kijelentés lenne, hogy a Google nem tud a saját platformjára rendesen fejleszteni
).
Persze, akit ez nem zavar, annak nem probléma, akinek nincs összehasonlítási alapja, az azt gondolja, hogy ez így természetes, sőt azt se tudja, hogy ennek nem így kéne működnie (ismerős S3-án a névjegyzék 2-3 másodperc alatt jelenik meg, míg nem látott más készüléket azt se tudta, hogy ez gond, elkönyvelte, hogy ez a normális).
---
Tetszik, mikor droidos emberkék próbálják védeni a mundér becsületét, csak az a probléma, hogy én is azt használok, így elég vicces a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- PlayStation 3
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest