Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz Parallaxis #77 üzenetére

Nem akarok iOS vs. Android vs. WP vitába belemenni, de van tapasztalatom iPhone készülékekkel és eddig amit pl. a One-nál tapasztaltam szaggatást, "micro lag"-nak épp hogy lehet nevezni, de egy laikus vásárló ezt 100% hogy nem veszi észre, és ők vannak többen, nem mi. A másik oldalról pedig az iPhone-nál is tapasztaltam anomáliákat, bár nem az alkalmazások közti "lapozásban" hanem alkalmazások megnyitásánál, és pl a beállításoknál.
    Annyira értő szemmel kell kersni a különbséget a folyamatosságban, hogy ezt bőven kompenzálja az android testreszabhatósága pl.
    Csináltam is egy "tesztet" nem elfogult emberekkel /eddig nem okostelót használtak/, és nem vettek észre különbséget, és innen már csak az android testreszabhatósága, és az egyes gyártók készülékei(és azok minősége) vagy az iphone egyszerűsége és minősége (kivétel a minőség alól az 5C) dönti a mérleg nyelvét, illetve vannak az egyes gyártók szemellenzős huszárai akiknek minden mindegy, csak virítson a plecsni.

A wp-t direkt nem hozom ide mert azt én nem használnám szívesen, nem mondom hogy rossz, de nem az n rendszerem.

Viszont tiszteljük már meg egymást azzal, hogy egymás véleményét, tapasztalatát nem minősítjük ilyen ("bullshit") formában.

(A samsung problémái meg nem hatnak meg, de ezt pár hozzászólással fentebb leírtam.)

Új hozzászólás Aktív témák