- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ááá, én ilyet nem várok el tőlük.
Egyébként én elégedett vagyok az XP-vel, leszámítva azt, hogy futtatja a vírusokat, de ez nem elsősorban az MS hibája.
Általában a win fejlődésével csak az a bajom, hogy minden újabb verziót telepakolnak újabb - sokak számára - felesleges dologgal, aminek a fejlesztési költségét nyilván a felhasználóra terhelik.
Lehetne pl. egy teljesen lecsupaszított olcsó win változat, amiben nincs sem Luna/Aero, sem WMP, sem IE, sem játékok, sem segédprogramok (Movie maker, Outlook, játékok, képek/hangok, Wordpad, stb, stb.) Szóval semmi fölösleg. -
Szerinetm is jó lenne, ha potom pénzért dobálnák az ember után a régi oprendszert.
Persze, nyilvánavaló, hogy ezt azért nem teszik, mert az XP még bőven használható jó darabig, és akkor alig vennének Vistát.
Egyébként egyik ismerősöm gépén (P2 128MB rammal) mai napig w98 van, és netezni, levelezni, MSN-ezni, skype-olni, zenét hallgatni, divx filmeket nézni, Office97-et, és az akkori játékokat futtatni tökéletesen elég neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest