- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Einstvan
aktív tag
Az olyanok akik telót megvesz, berendezi, használja, és várja a frissitést. Szerintem már mindegy neki hogy mit frissitenek (akár csak egy szót is kicserélnek a menüben) de Neki frissités kell de izibe. Aztán 1-2 hónap mulva meg megint kérdezgeti hogy : -Frissités?
Én vagy 4 hónapja nem inditottam ujra. Éjjel sem kapcsolom ki. Flottul pörög. A memoriában meg cserélödnek, forognak a progik... és nem egy nagy durranás a széria.
-
-
ZooLee
senior tag
(Minden esetre sokat változott a világ, hogy 1-2 éves lemaradás már ügy.)
Miazhogy? Egy-két év óriási idő ebben a rendkívül feszített versenyben! Pont te írtad, hogy alig négy éve van kint az Android, meg lehet nézni, hogy honnan hova jutott el. Ennyi idő alatt egy csúcskészülékből egy általános, átlagos kütyü lesz, de még messze működőképes lesz.
Egy-két év múlva minden ICS-es lesz??? Akkor, amikor már a JB is régi lesz, és már egy újabb főverzió lesz az aktuális? Hát, az elég gázos lenne. Én már most is zokon venném, ha az most megvásárolt készülékemre nem az aktuális főverziót kapnám meg (esetünkben ICS-t) úgy, hogy a gyártó konkrét időponttal tenne igéretet a következő, már bejelentett főverzió (JB) implementálására.
Ez a 9 hónap utáni 10%-os arány nevetséges (pláne, hogy még a Froyo is több nála) tökéletesen rávilágít az Android-univerzum legnyobb problémájára, az őrületes fragmentáltságra. Amíg ennyire fragmentált a készülékpark, és egyes gyártók ész (és legninkább optimalizálás!) nélkül fossák ki az újabbnál újabb készülékeket minden kategóriában, addig nem is várható javulás szerintem.
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest