- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
marlboromen #32 üzenetére
"nejem xperia neo telója"
Gondolom a nejed nem HC felhasználó, vagyis őt eleve nem érintik annyira a frissítések, mivel (ha jól értelmezem) meg van elégedve a telefonjával.
Desire Z: nem mai darab, nem mai alkalmazásokkal használva, amiknek az erőforrásigénye sokkal magasabb.
A kollégád meg sokat használhatja azt a Wildfire S-t: kétszer volt a kezemben ilyen telefon, mindkétszer kb. fél órán belül megakasztottam, egyszer úgy 5 percre, második alkalommal csak akksi ki-be segített.Egyébként meg tapasztalatból beszélek, mert volt már S2-m (teszttelefonként, kb. 2-3 hónapig), jelenleg pedig egy Optimus 3D-t nyúzok (2.3.6-al a fedélzeten, mert ugye erre sincs még ICS :S ). Mindkét telefon rendszeresen megakadt, az appok lassabban töltöttek be, mint szifonon vagy WP7-en, a gördülékenység (tényleges, valódi, nem Androidos-szemellenzős) pedig csak illúzió, és amikor megakad akkor szemet húny felette az ember, mert "eddig jól ment, és az akadás után is" - de ez csak kifogás, megmagyarázás.
Tény, hogy ha Androidos telefont aktívan használsz - játszol vele, netezel (pl. flash tartalmat is nézel, az igencsak lezabálja a RAM-ot), használod az appokat, 5-6 alkalmazástól push értesítést is kapsz, akkor előbb belassul, majd talán ürítés után használható lesz. Ha nem, marad a resi.
Az a durva, hogy a semmibe is elfogy gyakran a RAM az Optimuson: újraindítás+go launcher task kezelővel alkalmazások kilőve, így 230-250 között a foglalt RAM.
2 napot használom, új alkalmazást nem telepítek, csak a meglévőeket használom aktívan, akkor a 2. nap végén az ürítés után már 280-300Mb a foglalt.
Kérdem én, hogy mi ette meg azt az 50 megát úgy, hogy csak újraindítás után szabadul fel, taskkillerrel nem?A fenti dolgok miatt akad be és fagy ki sokkal könnyebben, mint akár a WP7 vagy az iOS - ilyen RAM kezelési problémák miatt fagynak a Symbianok is, ráadásul pont ezért meg a "téma-widget-ikonok-kinézet" miatt érzem úgy, hogy sebességben és felhasználói tábor típusban szinte megegyeznek...
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
marlboromen #44 üzenetére
Hát, lehet, hogy hihetetlen, de nekem még nem merült le a mobilom. Este, mikor lefekszem automatikusan ültetem a dokkra, ha meg úton vagyok, a kocsimban ott az autós töltő vészhelyzetre.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
"Elárulom hogy a desire z telóm gyakran ment huszonnapokat, és nem lassult le, nem fogyott el a ram."
Ez biztos nagyon jó eredmény droidos berkekben, de mondjuk az én szifon4-em gyakorlatilag kikapcsolás nélkül megy 19 hónapja
Bocs, nem bírtam ki! Troll off -
ddekany
veterán
válasz
De aki azt mondja, hogy neki állandóan újra kell indítani, az már csak nem hazudik... Avagy, mit csinál az akinek fagy? Az ő hibája, vagy egyszerűen ezeknek az arany árban mért csodáknak a jelentős százaléka hardveren selejtes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest