- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
még ha azonos áron jön nagjyából, akkor is jó, mert választékot ad, és nem az van, hogy van egy termék, amit vagy megveszel, vagy nem...
Karma: Dalvik Pro esetleg? tudom, sosem lesz natív kód sebességű, csak közelíti azt, de mondjuk egy rakás dolognál nem releváns annyira. plusz amennyire tudom, androidra is nyitottak (fognak nyitni?) natív api-kat a játékfejlesztőknek, volt valami ilyen hír.
egyébként meg ugye a launcher helyett lehet másik alkalmazást csinálni, meg lehet hardverre optimalizálni is. ha nem a játékot vesszük figyelembe, akkor szerintem nagyon jó megoldások születhetnek egy ilyen szoftver-hardver kombinációból, mint a tegra2-android vagy marvel610-android... -
törölt tag
mondjuk egy ilyen mellett nekem nem lenne szükségem felsős mobilra...
vagy ha úgy érted, hogy az árat hasonlítjuk, akkor sem biztos hogy olyan drága lesz. nézd meg, hogy a felső kategóriás mobilok sorra ilyen 500-600 dolláros áron nyitnak, ez sem lesz szerintem drágább annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest