Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
cintula187 #2897 üzenetére
Mit szívtam vele, soha nem lett jó a telepítés, mikor a telepítés után kapcsoltam ki. Pedig többször átolvastam a két kolléga leírását. Lehet nekik úgy jó volt, de nekem mindig hiányzott az Update face menü.
Végül háttérben hagytam a Beállítások e menüpontját és ha a Health telepités után egyből kikapcsoltam a hozzáférést, csodák csodája jó lett. Lehet, hogy telepítés közben valamit mókolt a telepítő, ki tudja. Lényeg, hogy így működik.
Másodjára indítva a Health-et megint eltünt e menü. Ebben a másik trükk, a videóban levő ki-bekapcsolgatós lépések segítettek.Egy Béta appot frissíti a Play?! Mindenképp a user kell a telepítéshez. Szerintem.
-
soundman1
senior tag
Egyik kollégának leírtam, hogyan csináltam, íme:
Taichi-vel ment több face felrakása is, de a Huawei állandóan frissít, így a Taichi-t is frissíteni kellene, ezért alig működik ez a módszer valakinek.
Másik a kínai ID-s módszer, amivel egyszerre csak egy face-tudsz felrakni:
0. Nézd meg ezt a videót, mielőtt alábbiakat elolvasod, ez segíteni fog: https://www.youtube.com/watch?v=NfwknB0Amj0
1. Kell egy másik androidos (ha lehet Huawei vagy Honor) telefon v. tablet. Továbbiakban mindent ezen csinálsz. Felrakod rá Play-ről v. Appgallery-ből a HMS-t.
2. Bluetooth-ot az eredeti telón kikapcsolod, ezen pedig bekapcsolod, mert az óra csak egyik telóhoz kapcsolódhat egyszerre!!!
3. Töltsd rá egy helyre azt az óra lapot (hwt fájl), ami(ke)t rá akarsz tenni, ki akarsz próbálni.
4. Másik teló Beállítások/Fiókok-nál a Huawei ID-nál China régióval (pl HongKong tartománnyal) létrehozol egy kínai accountot. Mivel van már egy magyar accountom gmail-os címmel, ezért itt a másik mobilszámommal regisztráltam, különben azt írja ki, hogy létező felhasználó.
5. Keresd meg a Beállításokban az Ismeretlen alkalmazások telepítése kapcsolót (Biztonság menüben?), legyen bekapcsolva!
6. Letöltöd Apkmirror-ról az Health 1.021-wearBeta.apk-t.
7. Telón angol nyelvre (Pl. UK) váltunk. (Majd lehet egy teló újraindítás.)
8. Elindítod a Health telepítését, de ahogy elindult, azonnal kapcsold ki az Ismeretlen alkalmazások telepítése kapcsolót (nálam csak így települt fel jól)!!!
9. Visszatérsz a Health telepitéséhez és mikor végzett a telepítéssel, elindítod a Health-et.
10. Nyelvi csomag telepítésre OK-t nyomsz, de nem csinál semmit. Kéri, hogy update-ld a Health-et, OK-val engedélyezed. Látszólag frissít, majd engedélyt kér az ismeretlen alkalmazások telepítéséhez, CANCEL-t nyomsz!
11. Párosítd az órát a kínai Health-el.
12. Az órát látva a Health-ben a Face-kre nyomsz. Egy üres oldalnak kell bejönnie felül 3 pöttyel. A 3 pöttynél az Adatvédelmi nyilatkozatokat kérve a 3 menüből az 1.-re rábökve, a Témák szolgáltatás letiltására kérdez rá, nyomj rá a DISABLE-edre, hogy tiltsa le.
13. Visszaugrik a Eszközök menühöz, majd a Face-re nyomsz. Engedélyezd az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadását, majd a Témák szolgáltatás-t. Újra üres képernyő fogad, de ha a 3 pöttyre nyomsz, akkor most már az 1. menüben ott lesz a Face update. Rábökve keresd meg az órára rátölteni kívánt face-t. Áttölti a face-t és mosolyogj!
14. Ha befejezted a Face(k) feltöltését, akkor a másik telón kikapcsolod a bluetooth-ot és visszaállítod magyarra a nyelvet, hogy a tulaj eredeti állapotban kapja vissza kütyüjét.
15. Visszatérsz az eredeti telódhoz. Bekapcsolod a saját telón a bluetooth-ot. Órát párosítod. Ha megnézed a saját telód Egészség appjában az Óra számlapok/Saját mappát, akkor ott az új óralap. Innen is tudod töröln a face-t, de ha a másik telóval új face-t raksz fel akkor az utolsót mindig lecseréli.
16. Ha cserélni akarsz face-t, akkor előbb a 2., majd a 10. től a 15. pont lépéseit mindig meg kell ismételni. -
soundman1
senior tag
válasz
cintula187 #2892 üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz rosszul. Automatikusan a háttérben nem frissülhet egy alkalmazás, valamelyik lépésnél megengeded az update-t. Jól gondolom?
-
plaszy
őstag
9 új számlap jött, amiből talán 1 használható
-
cintula187
addikt
Jelenleg p20 lite -on akármit próbálok trükközni a 10.0.1.21 beta lefrissül 10.1.1.012 betara. És itt a disable majd enable theme services el nem jöt elő a watch face upload.
-
soundman1
senior tag
válasz
lacuska74 #2889 üzenetére
Előbb telepítésd fel az AppGallery-t (pl. Apkmirror-ról) és abból rakd fel az általa kínált Health-et, mert a Play-en régebbi van. Valamiért(?) a Huawei ezt csinálja, saját áruházát preferálja.
Szerk: Watch GT 2-ről van szó?
GT2-nek van is külön topikja: https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_watch_gt_2_epp_ideje/friss.html -
lacuska74
tag
Sziasztok!
Vettem ma egy watch 2 órát.Letöltöttem a Huawei Healt appot, nem indult el csak ha telepítem a Mobile Service appot is.Úgy hallottam a play áruházas nem jó ezért az Apkmirorrol akartam, de egyszerűen nem tudtam letölteni egyiket sem.Vegul a play áruházast telepítettem, megy is, csak sokszor amikor belépek a Healt appba, nem enged, hanem azt mondja, hogy telepítsem az ujabb verzióju hmsc-t.Kicsit később, megint beenged.
Mit kellene csinálnom, hogy rendesen működjön?
Samsung S9 plus a teló -
tl-x
addikt
Nagyon jól bírja az óra, 1 év után egy ici-pici karc lett csak a kijelzőn.
-
soundman1
senior tag
válasz
Dimond G #2826 üzenetére
Megnéztem én is a Telegramot. Jó sok óra lap van rajta, írtam is az egyik srácnak, mert az egyik face nagyon jó lenne, hogy lássak minden ezen a "kis" képernyőn.
Van a telegram linkek között egy, amit jó régen valaki itt megosztott, tulajdonképpen minden elérhető ott telegram nélkül is: http://hwgtfaces.com/galleryindex.htm
Kicsit béna az oldal, telót elfektetve lehet böngészni rajta.
Közben appgalleryből megérkezett az 1.0.511, nincs változás. -
soundman1
senior tag
Az Egészség app-ban, ahol a csatlakoztatott óra beállításait kezelheted, ott van egy Hibakeresés menü, azon belül van jó pár típushoz leírás képernyőképekkel, hogy mit kell tenni. Még jó, hogy a hívásértesítések átmentek. Sajnos próbálgatni kell mindent, gyakorlat közben ismered ki.
-
Riuko
senior tag
Ezeket nem is tudtam. Köszönöm. Van erről egy leírás valahol esetleg?
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
Sonyjonye #2842 üzenetére
Hi!
Meg van a megoldás! XDA-n a belinkelt videó 1:00 perc szerint mikor 3 pöttyre nyomunk, akkor előbb a Privacy statement-nél a Disable HUAWEI Themes services-t ki kell kapcsolni. Utána a face-be lépve engedélyt kér a Huawei Themes services-hez. Annak engedélyt adva már megjelenik a 3 pöttynél az Upload. Sajnos minden feltöltés előtt el kell játszani e lépést. Nálam úgy tűnik így működik. -
Riuko
senior tag
Üdvözletem! Xiaomi MI 9T-vel a hívásokról értesít ez a gyönyörűség, az üzenetekről(messenger, viber...stb) nem. Két napja próbálkozok, feladtam! Help Me!
-
tl-x
addikt
Nincs olyan lehetőség, hogy pc-n választom ki a számlapot és onnan küldöm az órára?
-
tl-x
addikt
válasz
philoxenia #2866 üzenetére
Nekem is csak egyszer. Szerintem másik időzónára állt át. Telóra kapcsolódás után rögtön jó lett.
-
tl-x
addikt
válasz
philoxenia #2864 üzenetére
Én majdnem elkéstem miatta. Több órával kevesebbet mutatott így nem ébresztett.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ma töltőn volt, így a telefonnal nem volt kapcsolata egy ideig, mit sem sejtve fölvettem és egy idő múlva feltűnt, hogy tíz percet késik...
-
Dimond G
senior tag
válasz
cintula187 #2854 üzenetére
Nálam nem frissül. Minden oké és működik a trükk!
Jelenleg angol nyelvről magyarra állítottam. Kínai account, béta 021-en!
Minden működik! -
soundman1
senior tag
válasz
Sonyjonye #2842 üzenetére
Próbáltam egy S4 minin, de kifagyott.
Ma a Honor 7-en ismét újra húztam az apkmirror-ról letöltött apk-t. A leírás szerint csináltam, de az upload menü nem jelenik meg! Kínai ID-n China-t választva, mobilszámmal, majd Hong Kong Location-nal regisztráltam. Nyelv és régió Engish (UK)-ra állítva.
A telepítés elindulása után pár mp múlva egyből letiltottam az Ismeretlen forrásból telepítést (Ez segített, hogy az update-t jól állítsa le!). Amikor betöltött, az update elindult, hozzáférés kérésnél Cancel-t nyomtam. Kiléptem, háttérből kilőttem, újraindítottam a programot, majd az órát párosítottam. Watch Face alatt üres minden, nincsenek óralapok, a 3 pötty-nél viszont nincs Upload menü. Gps bekapcsolva, SIM kártya is van benne. Teló újraindítás, kékfog le- és újra csatolása, magyar-angol nyelv váltás után sincs upload. Valami 160 kb nyelvi csomagot nem tud letölteni induláskor, hogy tegyem stabillá az internet csatlakozást, miközben wifin vagyok(?), de nem történik semmi. HMS 4.1.0.301 verzió. Az óráról a heti mért adatok átmennek a Béta Health-be.
Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest