Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
cintula187 #2897 üzenetére
Mit szívtam vele, soha nem lett jó a telepítés, mikor a telepítés után kapcsoltam ki. Pedig többször átolvastam a két kolléga leírását. Lehet nekik úgy jó volt, de nekem mindig hiányzott az Update face menü.
Végül háttérben hagytam a Beállítások e menüpontját és ha a Health telepités után egyből kikapcsoltam a hozzáférést, csodák csodája jó lett. Lehet, hogy telepítés közben valamit mókolt a telepítő, ki tudja. Lényeg, hogy így működik.
Másodjára indítva a Health-et megint eltünt e menü. Ebben a másik trükk, a videóban levő ki-bekapcsolgatós lépések segítettek.Egy Béta appot frissíti a Play?! Mindenképp a user kell a telepítéshez. Szerintem.
-
soundman1
senior tag
válasz
cintula187 #2892 üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz rosszul. Automatikusan a háttérben nem frissülhet egy alkalmazás, valamelyik lépésnél megengeded az update-t. Jól gondolom?
-
Dimond G
senior tag
válasz
cintula187 #2854 üzenetére
Nálam nem frissül. Minden oké és működik a trükk!
Jelenleg angol nyelvről magyarra állítottam. Kínai account, béta 021-en!
Minden működik! -
Dimond G
senior tag
válasz
cintula187 #2827 üzenetére
Azt a bétát leszeded!
Kínai app legyen aktív!
Angolra állítod a teló nyelvét!
Belépsz a bétába! Majd amikor kéri, hogy update, engedd, utána install, de amikor kéri hogy engedélyezd, hogy telepíteni tudja mert nem megbízható a szoftver, na itt cancel.."
Utána párosítod a telót.
Majd face, 3 pötty.
Azt hiszem a többit tudod...
...ja és ha csak az angolt változtatod magyar nyelvre, akkor mind ez nem működik! -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #2825 üzenetére
Reseteltem az órát, újraraktam az appot is de kínai account -al a watchfaces menüm üres.
-
Dimond G
senior tag
válasz
cintula187 #2825 üzenetére
Nálam is sikerült!
Viszont én most csak az angolt állítottam vissza magyarra! A huawei account-om maradt a kínai!
Egyelőre!Találtam az ízlésemnek megfelelő sok(k) - sok(k) óralapot a telegramm-on [link]
Persze ehhez kell a telegramm app! Ami szerintem a legjobb csevegő! -
Sonyjonye
csendes tag
válasz
cintula187 #2821 üzenetére
-
Sonyjonye
csendes tag
válasz
cintula187 #2813 üzenetére
Arra van egy trükk hogy ne tegye..
-
szala77
friss újonc
válasz
cintula187 #2510 üzenetére
Érdekes dolgot vettem észre,ha fut a telefonon olyan alk. ami állandó gps kapcsolatot igényel(pl Igo) akkor gond nélkül újra csatlakozik,magától. De ugye az nem járható út hogy folyamatos legyen a gps mert 5 óra alatt leszívja a telót.
-
Dimond G
senior tag
válasz
Felrakod azt a beta verziót amit Black_Raven kollega linkelt!
Majd csinálsz egy kínai huawei accunt-ot! [link]
Majd angolra állítod a telót!Belépsz a Healt beta app-ba, bejelentkezel a kłnai account-al.
Csatlakoztatod az órát. Net legyen!!!
Ha ez megvan, akkor óralapra kattintasz, majd felül a 3 pötty/Privacy Statement/Disable Huawei Themes Service/Disable.Majd újra óralap/Allow/3 pötty/ Upload watch face
A belső sd-re rakd az óralapokat egy mappába! Kiválasztod és egyszer csak felrakja!
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ird le a menetét, ahogy csinálod, akkor megmondom hol a hiba.
-
Black_Raven
veterán
válasz
cintula187 #2499 üzenetére
Nálam ez nem működik már, csak amit linkeltem.
túl régi verzió..
-
Nikaré
őstag
válasz
cintula187 #2369 üzenetére
Nem tudható mi az oka, de próbálhatsz telefon/óra újraindítást.
Óra reset, app újra telepítést, Bluetooth párosítás feloldása.
Ezek jutottak eszembe amit megtennék. -
Nikaré
őstag
válasz
cintula187 #2367 üzenetére
Már kellett használnom korábban
Most próbáltam mielőtt válaszolok neked.
Igen működik. -
válasz
cintula187 #2321 üzenetére
Egy ezüst fém szíjat. Ez mondjuk az én véleményem, az óráimon vagy bőr szíj vagy fém van, de ez mindenkinek a saját ízlése.
-
Gercsi
tag
válasz
-
soundman1
senior tag
válasz
Talán válaszol olyan akinek a rm.-es házú órája van, de szerintem nézz szét a neten, hogy neked mi jön be (az óra típusra keress rá Google képek, e-bayen, wishen. Nekem a wish jött be).
Egy kollégának ilyen van, valami hasonló rm-es kivitel vagy esetleg valamelyik piactérről egy minőségi textil szíj (pl. fém szürke) is szóba jöhet, ha nem bírod a fém szíjat. Neked kell döntened. 22 mm-eset keress. -
soundman1
senior tag
válasz
cintula187 #2303 üzenetére
Igen az az egy tűrhető, többi az óvodás szintet hozza, mint ahogy eddig. A sadness nevű óralapon szájmaszkos az ürge? Ez azért durva a mostani krízisben.
-
Kyller
senior tag
válasz
cintula187 #2306 üzenetére
Ezt vágom, de nem IOS alatt...Ott a Health app vagy egy évvel le van maradva...
-
Kyller
senior tag
válasz
Na ez tök jó...lenne ha IOS-en is odatennék már végre az opciót, hogy lehessen app-ból feltenni számlapot...
-
plaszy
őstag
válasz
Azt, hogy mennyi idő telt el az adott napból a 24 órához viszonyítva.
-
nOvOp
senior tag
válasz
cintula187 #2287 üzenetére
És az egészség appban? Az újban a profilon belül is van egy beállítás, és azon belül frissítés. Esetleg ezt nézd meg, de nem vagyok biztos, hogy emiatt frissül. Más ötletem nincs.
-
nOvOp
senior tag
válasz
cintula187 #2285 üzenetére
Valószínűleg a google play van beállítva automatikus frissítésre. Kapcsold ki és utána telepítsd a béta verziót.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #2284 üzenetére
A 9.0.6.301 - es fél óra múlva belépve már 10.0.3. 511 ként köszön be, ahol nem lehet már óra lapokat feltenni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
cintula187 #2281 üzenetére
Igazából ez az egy eszköz ad valódi szabadságot egy készülék kinézetének variálásában...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
cintula187 #2276 üzenetére
Vidd vissza, ez ilyen. Mindig is ilyen volt. A a kinézetét szabadon variálhassam hekkelés, berhelés, dupla telefon, dupla login, dupla app nélkül semmilyen készülék esetében nem létezik persze, de itt még a számlapok is adottak voltak mindig.
Máskor vásárlás előtt tájékozódj a megfelelő topikban, nem utána....
-
soundman1
senior tag
válasz
cintula187 #2272 üzenetére
Sajnos nem csak a Betán ilyen.
-
nOvOp
senior tag
válasz
cintula187 #2261 üzenetére
Nekem egyik sem huawei. Mikor az alkalmazásba bejelentkezel.
-
nOvOp
senior tag
válasz
cintula187 #2259 üzenetére
Igen, érkezhet, nekem is az lett megadva.
-
nOvOp
senior tag
válasz
cintula187 #2255 üzenetére
A 9.0.6.301 verzióval megy a feltöltés, igaz, ott nem úgy, ahogy a videóban van, hanem jobb felső részen van egy + jel, azzal lehet kitallózni. És igen, kínai ID mindenképpen kell. Én egy régi telefonon csináltam. Regisztráltam, majd a régi telefonra feldobtam a béta verziót. Azt nem használom semmire, így erre a célra jó lesz. Csak kikapcsoltam a BT-t a mostani telómon, régin bekapcs, csatlakozás. Számlap fel, majd BT kikapcs a régin, mostanin bekapcs és csatlakozás.
@FireFox1996: csak mint lehetőség PC-n. Nekem így volt kényelmes.
-
Black_Raven
veterán
válasz
cintula187 #2238 üzenetére
Én csak erre[link]válaszoltam.
-
taptaq
aktív tag
válasz
cintula187 #2195 üzenetére
Én csak a Healt china beta programot telepítettem fel a telefonra, hagytam hogy frissüljön.
Belépek a kínai profillal, letöltöm a nekem tetsző számlapot, vissza az EU profilba és kész. -
FireFox1996
őstag
válasz
cintula187 #2195 üzenetére
Ugyan ezen az oldalon csak pár sorral feljebb görgetsz, és megvan a válasz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest