Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
A fényképezésről beszélek általában, hiszen erről volt szó. Le akarsz fényképezni egy madarat például kevés fényben, amint leszáll/felszáll stb. nem tudod beállítani az időt előre, mert nem tudod mikor fog történni az akció.
Különösen, régen, amikor nem voltak stabilizált objektívek ebből látszik a hozzáértésed, inkább fejezzük be, hiszen az általad eddig leírtak alapján nem vagy épp szakértő a fényképezésben.... -
AtHoS
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
... és tényleg. Mondjuk a GB-s linkre simán azt mondtam volna, hogy hülyeség, de itt van feketén-fehéren.
Az elején viszont tuti nem volt még 42 mm-es (nem úgy mint pl. az Amazfit GTR-ből), hanem volt a 47 mm-es Huawei Watch GT és a 42 mm-es Honor Watch Magic.
Ld. még a topic-hoz tartozó cikket: "... nem lett volna elég egy 1,2”-es panel, kisebb (és így unisex) forma, valamint kellemesebb ár? Éppen ezt tudja a Kínában már kapható Honor Watch Magic."
Persze azóta jött ki mindenféle "edisön" meg szín. A franc se tudja már követni...
Úgy látom, hogy csak ebben az Elegant Edition-ben (és azon belül is két színben) létezik a 42 mm-es.Na, közben itt találtam is ~210$-ért (jó nagy felár a külsőért és 1-2 eltérő óralapért).
Vicces, tavaly novemberben én is itt vettem a Magic-em, most mégsem jutott eszembe, hogy megnézzem ... úgy látszik ennyire voltam benne biztos, hogy nincs 42-es. -
<Adamsky>
nagyúr
"de a 42 nem találok..." - OK, sejtem, mi lehet a gond.
A 42mm -es GT az tulajdonképpen Honor Watch Magic. -
<Adamsky>
nagyúr
Hogy-hogy honnan?
Tele van vele a net? Magyarországról is tudsz és Kínából is.
(#1620) Nikaré
Egyébként szuper lenne ha ezt a karlendítéses bekapcsolást - pontosabban a funkció ki-be kapcsolását - beletennék az órába. Ott lenne a helye az AOD funkció mellett. Ez számomra annyira egyértelmű, hogy nem is tudom mire gondolt a kedves programozó, mikor ezt a Health app.-ba tette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ahhoz képest, milyen jó AMOLED kijelzőt kapott, a gyönyörű Watch GT aktivitáskövetésen túl nem sokat tud. Azt viszont elég jól, és rendkívül kitartóan.
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest